TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Στα πρόθυρα της απόλυσης ο τεχνικός της Χέρτα, αξίζει το διπλό της Φράιμπουργκ στο 2.60

Ο Παλ Ντάρνταϊ στον πάγκο της Χέρτα σε ματς κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ
Ο Παλ Ντάρνταϊ © 2021 /MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στην Bundesliga. Απόλυση τεχνικού προμηνύεται στη Χέρτα, χωρίς τον Ερλινγκ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ κόντρα στην Άουγκσμπουργκ.

Το βασικό ενδιαφέρον προκύπτει στο Χέρτα – Φράιμπουργκ. Η Χέρτα έχει κάνει επένδυση 375 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία και παρόλα αυτά συνεχίζει να τρώει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη. Πεντάρα από την Μπάγερν, εξάρα από τη Λειψία και πάει λέγοντας. Προφανώς και δεν απαγορεύεται να χάνεις, ωστόσο όταν έχεις ρίξει ένα σκασμό λεφτά χάσε τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Η Χέρτα ούτε αυτό δεν καταφέρνει μόλις παίζει με σοβαρούς αντιπάλους και αναπόφευκτα αυτός που θα την πληρώσει στο τέλος είναι ο προπονητής.

Για την ακρίβεια ο Παλ Ντάρνταϊ την έχει ήδη πληρώσει, απλά μένει να φανεί το πότε τελικά θα απολυθεί. Συνήθως οι διακοπές των εθνικών ευνοούν τέτοια σενάρια, επομένως με αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Φράιμπουργκ, το πιθανότερο είναι πως ο Ούγγρος τεχνικός θα κουνήσει μαντήλι.

Η Φράιμπουργκ δουλεύει με ηρεμία, είναι αήττητη πρώτη φορά στην ιστορία της στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει τον ίδιο προπονητή δέκα ολόκληρα χρόνια (!) και μετά τις εθνικές θα μπει σε νέο ολοκαίνουριο γήπεδο, δείγμα ότι προοδεύει σταθερά ως σύλλογος.

Διόλου τυχαίο ότι οι στοιχηματικές εταιρίες γύρισαν τούμπα το σετ και πλέον η Φράιμπουργκ είναι φαβορί. Στο 2.60 βέβαια το διπλό παραμένει μία καλοπληρωμένη επιλογή.

Προσοχή στη Ντόρτμουντ

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα χρειάζεται προσοχή η Ντόρτμουντ, διότι τελικά ο Χάαλαντ θα λείψει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Χωρίς τον Νορβηγό η Ντόρτμουντ έχασε 1-0 από την Γκλάντμπαχ και μεσοβδόμαδα κέρδισε οριακά 1-0 τη Σπόρτινγκ, δημιουργώντας ελάχιστες φάσεις και στα δύο ματς. Είναι φανερό ότι οι Βεστφαλοί εξαρτώνται υπερβολικά από τον 21χρονο άσο και χωρίς αυτόν στο γήπεδο ακόμη και η αποστολή κόντρα στην αδύναμη Άουγκσμπουργκ μοιάζει επικίνδυνη…

Αξίζει το ρίσκο στην Πάντερμπορν

Από τη Β’ Γερμανίας έχω κρατήσει το Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν. Παραπλανητικό το μίνι θετικό σερί (2-1-0) της Φορτούνα, καθώς οι δύο νίκες της ήρθαν δύσκολα και απέναντι στις δύο ουραγούς, την Ίνγκολσταντ και την Άουε.

Η Πάντερμπορν είναι από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, εκτός έδρας είναι αήττητη φέτος (3-1-0), έχοντας σημειώσει 11 γκολ και γενικά είναι ομάδα που παίζει χωρίς κανένα κόμπλεξ και χτυπάει όλα τα ματς στα ίσα.

Μεγάλο το διπλό στο 3.30 για όσους κυνηγούν σημεία ρίσκου, στέκεται ασφαλώς μια χαρά και η διπλή ευκαιρία στο 1.70.


ΠΡΟΤΑΣΗ
14:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ – Πάντερμπορν Χ2 (1.70)
16:30 Χέρτα – Φράιμπουργκ 2 (2.60)

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ