ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Σουηδία - Ελλάδα: Ματς υπομονής για 2.15 και 5.54

Ο Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Γεωργία
Ο Μπακασέτας κόντρα στη Γεωργία INTIME

Η Σουηδία ψάχνει ρεβάνς κόντρα στην Ελλάδα στη Στοκχόλμη σ’ ένα ματς που αναμένεται για γερά νεύρα. Έχει λογική το 2.15, αξίζει το ρίσκο στο 5.54.

Στη Στοκχόλμη και στο εντυπωσιακό Friends Arena η Ελλάδα (12/10, 21:45, COSMOTE Sport 1, OPEN και Live από το SPORT24 καλείται να τα δώσει όλα και να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στην τελική φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Τα πράγματα είναι ρευστά και τόσο η Σουηδία, όσο και η Ελλάδα είναι στο κόλπο μέχρι και της πρωτιάς. Η Ισπανία έχει 13 βαθμούς και απόψε έχει ρεπό, η Σουηδία 12 και η Ελλάδα 9. Η γαλανόλευκη όμως έχει και το πλεονέκτημα έναντι των Σουηδών πως τον Σεπτέμβριο είχε επικρατήσει 2-1 επί ελληνικού εδάφους.

Αν χάσει, χάνεται λοιπόν η Εθνική, που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Ισπανία. Αναμένεται λοιπόν ματς για γερά νεύρα, υπομονής και χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα. Η Σουηδία δεν πρόκειται να ξεφύγει από το παραδοσιακό 4-4-2 που θα παραταχθεί με τους Όλσεν, Κραφτ, Λιντέλεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ, Ίσαακ, Κουάιζον.

Στον αντίποδα ο Τζον Φαν Σιπ έχει πλάνο με τρεις στην άμυνα (3-5-2) με τον Σταφυλίδη να παίρνει τη θέση του Τζαβέλλα, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Μπουχαλάκης με τον Σιώπη θα είναι στον άξονα, Ανδρούτσος και Τσιμίκας στα άκρα, ο Μπακασέτας θα έχει ως συνήθως ελεύθερο ρόλο και αυτός που θα προσπαθήσει μαεστρικά να οργανώσει το παιχνίδι της Εθνικής από εκεί και πέρα τα ενδεχόμενα είναι μπροστά του να έχει είτε τους Μασούρα - Παυλίδη/Δουβίκα, είτε ο Μασούρας να έχει παρτενέρ τον Τζόλη και ο Παυλίδης να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος. Χρόνο συμμετοχής πάντως διεκδικεί και ο Πέλκας.

Παρά την αμφισβήτηση που δέχεται η Εθνική καταφέρνει ακόμα στην κακή βραδιά της να βρει δίχτυα. Ενδεικτικό το γεγονός πως εδώ και εννιά σερί ματς βρίσκει δίχτυα, όλα τα παιχνίδια μέσα στο 2021. Όσο κλισέ και να ακουστεί το παιχνίδι είναι τελικός, το ανέφερε και ο ίδιος ο Φαν Σιπ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Δεν… παίρνει καμία από τις δυο ομάδες να ρίσκαρει από νωρίς. Το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ μετά το 30:00 προσφέρεται στο 2.15 και έχει την προσοχή μας.

Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στους σκόρερ ο Μπακασέτας έχει για άλλη μια φορά το προβάδισμα, κάνει σούπερ σεζόν, εκτελεί τα πέναλτι, απεγκλωβίζεται, δοκιμάζει το πόδι του και αναμένεται να έχει ξανά ελεύθερο ρόλο. Ο παίκτης της Τράμπζονσπορ διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας, έχει ηθικό και φαίνεται έντονα στο παιχνίδι του, ενώ σκόραρε και κόντρα στη Γεωργία την προηγούμενη αγωνιστική (το 1-0 με πέναλτι).

Η Σουηδία μπορεί να κέρδισε 3-0 το Κόσοβο την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο κινήθηκε σε ρηχά νερά και θα δώσει χώρους στην Εθνική. Στο 5.54 κατά μέσο όρο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στη Στοκχόλμη ο Μπακασέτας. Ο Ισάακ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης των Σκανδιναβών, ωστόσο οι τιμές για να βρει δίχτυα είναι αδιάφορες σ’ ένα τόσο κομβικό ματς, ειδικά από τη στιγμή που τα περισσότερα μάτια θα πέσουν πάνω του.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:45 Σουηδία - Ελλάδα: Πρώτο γκολ μετά το 30:00 (2.15)
21:45 Σουηδία - Ελλάδα: Να σκοράρει ο Μπακασέτας (5.54)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ