BIG GAMES BET

Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και ανάλυση

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Μάχη με φόντο την κορυφή του πέμπτου ομίλου του Europa League στη Χώρα των Βάσκων, με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να φιλοξενεί την ανεβασμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ποντάρισμα στο 3.05.

Στη Χώρα των Βάσκων η Ρεάλ Σοσιεδάδ κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Europa League. Αναμέτρηση με βαθμολογικό κίνητρο. Πρωτοπόροι οι Βάσκοι με 15 βαθμούς, δεύτεροι οι Κόκκινοι Διάβολοι, τρίτη η Σέριφ με 3, ενώ η Ομόνοια είναι ουραγός δίχως βαθμολογική συγκομιδή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο ανέβασμα και για να κατακτήσει την πρώτη θέση θα πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά. Στο Ολντ Τράφορντ στην πρεμιέρα των ομίλων η Σοσιεδάδ κέρδισε με 1-0.

Οι Βάσκοι τα βρήκαν σκούρα μέχρι ενός σημείου σ’ ένα αρκετά ζόρικο παιχνίδι, αλλά κατάφεραν να επικρατήσουν στο Σαν Σεμπαστιάν με 2-0, με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Το κλίμα είναι σαφέστατα άκρως θετικό με τον αγαπημένο παιδί της κερκίδας Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να κάνει σπουδαία δουλειά ως τώρα, παρότι υπήρχε προβληματισμός στην αρχή της σεζόν με τη φυγή του Αλεξάντερ Ίσακ.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις, σ’ ένα ματς που ήταν μεν μαχητική, αλλά υποτάχθηκε εν τέλει 2-0, με το ροτέισον και τους τραυματισμούς να κοστίζουν. Θα μπορούσε πάντως ένα γκολ να το πετύχει, καθώς είχε 1,28 xG στο ματς. Πλήγμα οι απουσίες των Κούμπο και Σίλβα. Πάγια εκτός ο Μπαρενετσέα, με τον Μουνιόθ. Γνωστές οι απουσίες των Σαντίκ, Μερκελάνθ και του Οϊαρθάμπαλ, λογικά έτοιμος ο Σόλα.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επέλθει η ηρεμία το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κέρδισε την Τότεναμ 2-0, πήρε 1-1 στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι, κέρδισε τη Σέριφ άνετα με 3-0 και υπέταξε τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 1-0 ούσα προσεκτική παρότι δέχτηκε στιγμές πίεσης. Σκόραρε το 100ο γκολ με την ομάδα ο Ράσφορντ, ενώ για την ώρα έχει έχει ηρεμήσει και η κατάσταση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε κόντρα στη Σέριφ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από καιρό είναι στα καλά της. Ο Τεν Χαχ δείχνει να ελέγχει την κατάσταση, έχει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ από τη Σοσιεδάδ, η οποία αντιμετωπίζει ουκ ολίγα αγωνιστικά θέματα. Σε καλύτερο φεγγάρι η αγγλική ομάδα, ενώ στην ίδια έδρα πέρσι τον Φλεβάρη επικράτησε 4-0 (Μπρούνο Φερνάντες δύο γκολ, Ράσφορντ και Ντάνιελ Τζέιμς από ένα γκολ). Ποντάρισμα στο 3.05 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μάρκους Ράσφορντ ο οποίος έρχεται με φόρα από το ματς με τη Γουέστ Χαμ και δείχνει να πατάει μετά από καιρό καλά στα πόδια του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να σκοράρει ο Ράσφορντ (απόδοση 3.05), 19:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ