BIG GAMES BET

Σεβίλλη - Μπέτις: Προγνωστικά και ανάλυση για το ντέρμπι της Ανδαλουσίας

Betis' head coach Manuel Pellegrini reacts during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Betis' head coach Manuel Pellegrini reacts during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton) © 2023 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ώρα για ένα μεγάλο ντέρμπι στη La Liga. Η Σεβίλλη φιλοξενεί τη Ρεάλ Μπέτις σε μια από τις πλέον παραδοσιακές μονομαχίες στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Τα… έχωσε ο κόσμος στη Σεβίλλη, με κομβική απουσία η Μπέτις.

Ματσάρα με τα όλα της απόψε στην Ανδαλουσία. Η Σεβίλλη τίθεται αντιμέτωπη με τη Ρεάλ Μπέτις στο μεγάλο ντέρμπι μίσους της Ανδαλουσίας, μια νίκη σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ πιο σημαντική ακόμα και από το να τερματίσει κάποιος από τους δύο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Η Μπέτις αυτή τη στιγμή έχει τη φόρμα, η Σεβίλλη όμως την ανάγκη και την έδρα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ένας αξιόλογος τεχνικός και προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση, ο Ουρουγουανός δεν έχει βέβαια την εμπειρία του Πελεγκρίνι από το εν λόγω ντέρμπι, αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

Νωθρή εμφάνιση για τους Σεβιγιάνους κόντρα στην Άρσεναλ μεσοβδόμαδα και ήττα με 2-0 στο Λονδίνο σ’ ένα ματς που ομολογουμένως δεν επιτέθηκε ιδιαίτερα και δεν δημιούργησε κραδασμούς στην ανασταλτική λειτουργία των κανονιέρηδων. Στα κάγκελα ο κόσμος που βλέπει την ομάδα να έχει πετύχει μόλις μια νίκη στα εννιά τελευταία και αυτή να είναι κόντρα στη μικρούλα Κιντανάρ στο Κύπελλο (3-0).

Ντου έκαναν και οι οργανωμένοι στην προπόνηση όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτώντας νίκη στο αποψινό ντέρμπι. Καταλυτικές οι επιστροφές του Ακούνια και του Ράμος. Κάτω από τα δοκάρια ο Ντμίτροβιτς, αφού είναι εκτός ο ενίοτε βασικός Νίλαντ, βέβαια ο Σέρβος είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η κατάσταση στην Μπέτις, οι Βερδιμπλάνκος μετρούν πέντε νίκες στη σειρά με τρία γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό και έντεκα ματς χωρίς ήττα. Σαφέστατα καλύτερη η κατάσταση στην ομάδα του Πελεγκρίνι που ήταν κυριαρχική κόντρα στον Άρη Λεμεσού και επικράτησε 4-1. Μετά τη διακοπή έχει ένα πρόγραμμα στα μέτρα της σε γενικές γραμμές ώστε να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις.

Πάει στο ντέρμπι όμως με λύση ανάγκης κάτω από τα δοκάρια, νοκ άουτ ο πρώτος τερματοφύλακας Μπράβο, off όμως και ο Ρουί Σίλβα, πάει κατά ανάγκη με τον 24χρονο Φρανσίσκο Βιεϊτες. Στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις έχει τη φόρμα, αλλά το γεγονός πως θα παίξει με τον τρίτο τερματοφύλακα στο ντέρμπι μάς οδηγεί προς τα αριστερά. Η Σεβίλλη είναι αυτή που χρειάζεται περισσότερο το τρίποντο τώρα για να πάει στη διακοπή με άλλη διάθεση και να ανασυνταχθεί, τα νεύρα σαφώς και θα λείψουν, αλλά ο Μανθάνο δεν… μασάει εύκολα και τα όρια στις κάρτες αναμενόμενα είναι ψηλά. Ο κόσμος θα σπρώξει τους γηπεδούχους, έχουν καλές επιστροφές, ενώ εντός έδρας παραδοσιακά κερδίζουν την Μπέτις. 7-1-1 το πρόσφατο ρεκόρ στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Στο 2.18 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Μπέτις: 1 (απόδοση 2.18), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ