ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Σερί για 1.84 στο Λετονία - Τουρκία

Ο Κανέρ Ερκίν κόντρα στον Μόρτεν Θόρσμπι σε ματς κόντρα στη Νορβηγία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Κανέρ Ερκίν κόντρα στον Μόρτεν Θόρσμπι © 2021 UNCREDITED/ ASSOCIATED PRESS

Στη Ρίγα η Λετονία τίθεται αντιμέτωπη με την Τουρκία για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και το ποντάρισμα στο 1.84 αξίζει.

Στη Ρίγα η Λετονία αντιμετωπίζει την Τουρκια (21:45 Cosmote Sport 7, LIVE από το SPORT24 ) για την όγδοη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη. Οι ομάδες παίρνουν μέρος στον έβδομο όμιλο και το κίνητρο είναι ξεκάθαρα προς την πλευρά της Τουρκίας. Η ομάδα του Κουντς οφείλει να επικρατήσει απόψε ώστε να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης, ειδάλλως χάνεται, καθώς ήδη η απόστασή της από τη δεύτερη Νορβηγία βρίσκεται στους δύο βαθμούς.

Τρία ματς μακριά από τις νίκες η Λετονία με δύο ήττες και μια ισοπαλία και στο διάστημα αυτό δεν σκόραρε σε κανένα παιχνίδι. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Ολλανδία με το οριακό 1-0. Ήταν αξιοπρεπή, το πάλεψε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Επικρατεί πάντως θετικό κλίμα μετά από αυτή την εμφάνιση, δεν μπορεί πάντως να στοχεύσει και ψηλότερα βάσει δυναμικής και δυνατοτήτων.

Το ντεμπούτο του Κουντς στον πάγκο της Τουρκίας είχε ορισμένα θετικά, είχε όμως και αρνητικά. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νορβηγία εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 6’, έδειξε διαθέσεις για να παίξει επιθετικά, ωστόσο λίγο πριν την ανάπαυλα την πάτησε και ισοφαρίστηκε. Κλείστηκε πιο πολύ από το αναμενόμενο στο β’ ημίχρονο. Στο 1.44 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στην αγορά το διπλό δεν λέει και πολλά, ωστόσο το over 2,5 του 1.84 έχει κάτι παραπάνω από την προσοχή μας.

Η Λετονία δεν τρομάζει, είναι αδύναμη ανασταλτικά και αφελής ενίοτε, έχοντας δεχτεί γκολ και στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς της. Την ίδια ώρα στην Τουρκία προσπαθούν να γυρίσουν τον διακόπτη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, υπάρχει ποιότητα από τη μέση και μπροστά (ξεχωρίζουν Ουντέρ, Τσαλχάνογλου και Γιλμάζ). Μάλιστα, πριν από το παιχνίδι με τη Νορβηγία, όλα τα προηγούμενα ματς στα τρέχοντα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο έληξαν over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ
21:45 Λετονία - Τουρκία: Over 2,5 (1.84)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ