ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Σειρά έχει ο άσος της Μπιλμπάο

Ο Μαρθελίνο σε ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Σαν Μαμές
Ο Μαρθελίνο σε ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga © 2021 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Το πρόγραμμα της La Liga ανοίγει απόψε (22:00) με το βασκικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Αλαβές, στο "Σαν Μαμές".

Η Μπιλμπάο στα πρώτα επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (2-4-1). Μάλιστα στο τελευταίο ματς στη Βαλένθια άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό, αφού προηγήθηκε στο 69’, κέρδισε αποβολή στο 81’ και όμως ισοφαρίστηκε στο 95’ (1-1), για να χάσει στο καπάκι κλασική ευκαιρία για το 1-2.

Στον αντίποδα, η Αλαβές μετρούσε μόνο ήττες, πέντε για την ακρίβεια, πριν κάνει το "μπαμ" κόντρα στην Ατλέτικο. Απρόσμενη ασφαλώς η νίκη με 1-0 επί των πρωταθλητών Ισπανίας. Έκανε μία τελική στο στόχο στο 4’, με την οποία σκόραρε και έκτοτε έπαιξε μόνο άμυνα.

Ποιοτικά, η Αθλέτικ υπερέχει ξεκάθαρα της Αλαβές και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε. Το αξιοπερίεργο βέβαια στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η αλληλουχία των αποτελεσμάτων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Μπιλμπάο, καθώς από το 2017 και μετά τηρείται πιστά η παράδοση ισοπαλία-νίκη-ισοπαλία-νίκη. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα είναι 0-0, 2-0, 1-1, 2-0, 0-0. Σειρά λοιπόν να επαληθευτεί ο άσος της Μπιλμπάο, η οποία ούτως ή άλλως από το 1999 και μετά μετράει εντός έδρας 9-4-1 κόντρα στην Αλαβές. Στο 1.60 η νίκη των γηπεδούχων.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλαβές: 1 (1.60)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ