BIG GAMES BET

Ρόμα - Μίλαν: Ντέρμπι λεπτομερειών που μπορεί να δώσει το 3.45

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον Στέφανο Πιόλι στο ματς με την Τορίνο
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με τον Στέφανο Πιόλι © 2019 LUVA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Λεπτές ισορροπίες στο μεγάλο ματς της βραδιάς ανάμεσα στη Ρόμα και τη Μίλαν. Ισοπαλία δείχνει η προϊστορία.

Το μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται απόψε στην Ιταλία, όπου η Ρόμα υποδέχεται τη Μίλαν στο Ολίμπικο (21:45 COSMOTE SPORT 2 HD, Live από το SPORT24) για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν φέτος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, παρόλα αυτά σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες φαβορί της αναμέτρησης είναι η Ρόμα σε τιμές στο 2.35 κατά μέσο όρο, την ώρα που η νίκη των "ροσονέρι" αγγίζει το 3.00

Ρόμα - Μίλαν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μίλαν δείχνει αποφασισμένη φέτος να διεκδικήσει το πρώτο της πρωτάθλημα έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια (τελευταία της κατάκτηση τη σεζόν 2010/11). Στις πρώτες δέκα αγωνιστικές έχει χάσει μόνο δύο βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Νάπολη στην κορυφή.

Παρότι στο ξεκίνημα έχει ταλαιπωρηθεί από σημαντικές απουσίες, καταφέρνει να βρίσκει την άκρη και να κερδίζει ακόμη και σε ματς που δεν απέδωσε ικανοποιητικά. Για παράδειγμα η εκτός έδρας νίκη (4-2) επί της Μπολόνια ήρθε με την ψυχή στο στόμα και την αντίπαλο να παίζει με εννιά παίκτες.

Επίσης, το μεσοβδόμαδο 1-0 επί της Τορίνο ήταν ο ορισμός της κυνικής επικράτησης, αφού μετά το γκολ του Ζιρού στο 14’ δεν έκανε σχεδόν τίποτα επιθετικά και μάλιστα στο φινάλε κινδύνευσε δύο φορές με την ισοφάριση.

Η ουσία πάντως είναι ότι η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει κάνει εννιά νίκες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές, πραγματοποιώντας το καλύτερό της ξεκίνημα στη Serie εδώ και 67 χρόνια!

Μπερδεμένο το κλίμα στη Ρόμα μετά τις δηλώσεις του Μουρίνιο

Από την πλευρά της η Ρόμα φαίνεται να ξεπερνάει το απίστευτο κάζο που υπέστη πριν δύο εβδομάδες με την ήττα 6-1 στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ για το Conference League. Αμέσως μετά ακολούθησε το 0-0 με τη Νάπολι, όπου ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική, ενώ στην εμβόλιμη αγωνιστική που προηγήθηκε, έβγαλε ζόρικο διπλό στην Κάλιαρι με ανατροπή μέσα σε επτά λεπτά (71’-78’).

Αυτή ήταν η έκτη νίκη της Ρόμα στις πρώτες δέκα αγωνιστικές. Τις προηγούμενες εννιά φορές που η Ρόμα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τουλάχιστον έξι νίκες στα πρώτα δέκα ματς, τερμάτισε στο τέλος μίνιμουμ τρίτη.

Αυτός ασφαλώς είναι ένας καλός οιωνός για τη συνέχεια, παρόλα αυτά οι δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο για την ποιότητα στο ρόστερ των "τζαλορόσι", όπως ήταν φυσικό έδωσαν τροφή για διάφορα σχόλια στον Τύπο και εκ των πραγμάτων "ανακάτεψαν" το κλίμα.

Ο Ιμπραΐμοβιτς ψάχνει το 400ο του γκολ

Στις τελευταίες οχτώ συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας, έχει εμφανιστεί επτά φορές το 2-3 γκολ, με τη Ρόμα να μετράει δύο νίκες και τη Μίλαν τέσσερις. Αξίζει ασφαλώς να σημειωθεί ότι ο Ιμπραΐμοβιτς (το anytime του στο 2.50) ψάχνει το 400ο γκολ καριέρας σε επίπεδο πρωταθλήματος. Απέναντι στη Ρόμα έχει σημειώσει δέκα τέρματα στη Serie A και απόψε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να προτιμηθεί αντί του Ζιρού από τον Πιόλι για την κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα για τη Μίλαν παραμένουν εκτός ο βασικός γκολκίπερ Μενιάν, ο πολύτιμος επιθετικός Ρέμπιτς, ο δεξιός μπακ/χαφ Φλορέντσι και ο εξτρέμ Καστιγέχο. Στον αντίποδα ο Μουρίνιο δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού απουσιάζουν μόνο ο εφεδρικός στόπερ Σμόλινγκ και σταθερά ο Σπινατσόλα.

Ακολουθεί εβδομάδα φωτιά για τη Μίλαν

Για τη Μίλαν σημειώνεται ότι μετά το ματς με τη Ρόμα την περιμένει ακόμη μία απαιτητική εβδομάδα, καθώς την Τετάρτη φιλοξενεί την Πόρτο, όπου θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στους ομίλους του Champions League (έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες) και κατόπιν έρχεται το Derby della Madonnina με την Ιντερ.

Από τη μεριά της η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, παρότι έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο το φετινό πρωτάθλημα, δεν έχει ακόμη κάνει μία μεγάλη νίκη, αφού στα ντέρμπι με τη Γιουβέντους και τη Λάτσιο έχασε, ενώ με τη Νάπολι έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία.

Το παιχνίδι αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Μίλαν είναι φανερό ότι φέτος τα δίνει όλα στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσει το Σκουντέτο, ωστόσο η Ρόμα στην έδρα της είναι αήττητη και με τον Μουρίνιο στον πάγκο σίγουρα μπορεί να βγάλει χαρακτήρα. Αν αξίζει κάτι είναι μόνο το ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3.45, δεδομένου μάλιστα ότι τα Χ (31 συνολικά) έχουν τη μερίδα του λέοντος στη μεταξύ τους προϊστορία στο Ολίμπικο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Μίλαν: Χ (απόδοση 3.45), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ