BIG GAMES BET

​Ρίβερ - Μπόκα: Superclasico για γερά νεύρα και απόδοση 4.00

Pablo Solari, right, of River Plate controls the ball under pressure from Luis Advincula of Boca Juniors during a local tournament soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sep. 11, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello)
Pablo Solari, right, of River Plate controls the ball under pressure from Luis Advincula of Boca Juniors during a local tournament soccer match at La Bombonera stadium in Buenos Aires, Argentina, Sunday, Sep. 11, 2022. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί την Μπόκα Τζούνιορς στο superclasico της Αργεντινής σε μια αναμέτρηση που οι αποδόσεις δεν λένε όλη την αλήθεια. Ποντάρισμα στο 4.00.

Ώρα για superclasico στην Αργεντινή, ώρα για τη πιο δημοφιλή μονομαχία στη Λατινική Αμερική. Η Ρίβερ Πλέιτ φιλοξενεί στο Μονουμεντάλ την Μπόκα Τζούνιορς για τη Liga Profesional με τα μέτρα ασφαλείας να είναι σαφώς δρακόντεια και το Μπουένος Άιρες να είναι στο πόδι.

Μετά από 14 αγωνιστικές η Ρίβερ είναι πρωτοπόρος με 34 βαθμούς συγκομιδή, την ώρα που η Μπόκα μετά από ένα στραβό ξεκίνημα ανέβηκε και προσπαθεί να στρώσει και βρίσκεται στη 13η θέση με 18 βαθμούς.

Η Ρίβερ Πλέιτ μέχρι πρόσφατα έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αργεντινή, ο κόσμος ήταν στο πλευρό του Μάρτιν Ντεμιτσέλις, αλλά παρατηρείται μια φθορά τελευταία. Κάνει νερά η ομάδα και φάνηκε αυτό στο βαρύ 5-1 από τη Φλουμινένσε στο Μαρακανά, που μπήκε σκληρά, αλλά δεν κατάφερε να κάνει και πολλά, εκτός τόπου και το πλήρωσε, ενώ ολοκλήρωσε και το ματς με δέκα παίκτες. Ο στόπερ Ντίας είναι εκτός, ο καλός χαφ Σουκουλίνι off όπως και ο αμυντικός Μαρτίνες, ενώ ο πολύτιμος χαφ Παραδέλα είναι τιμωρημένος.

Η έλευση του Αλμιρόν ξίνισε στον κόσμο της Μπόκα, ήταν και ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί κιόλας, ενώ δεν είχε κάνει κάτι αξιόλογο στις τελευταίες δουλειές του. Παρόλα αυτά, δείχνει να στρώνει την ομάδα. 3-1-0 το πρόσφατο ρεκόρ της Μπόκα σε Libertadores και πρωτάθλημα. Κέρδισε άνετα τη Ράσινγκ με 3-1 στο Μπομπονέρα βγάζοντας παλμό, ενώ έκανε διπλό μεσοβδόμαδα στη Χιλή απέναντι στην Κόλο Κόλο επικρατώντας 2-0 και είναι πλέον το φαβορί για την πρωτιά στο γκρουπ. Σε πολύ καλή κατάσταση ο γκολτζής Βίγια. Λογικά έτοιμος ο επιθετικός Λανγκόνι, εκτος ο φορ Μπενεντέτο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο άσος βρέθηκε κάποια στιγμή στο 1.60, τσίμπησε λίγο προς τα πάνω, εάν το ματς γινόταν πριν δυο εβδομάδες, θα ήταν τελείως διαφορετική η κουβέντα. Ο Ντεμιτσέλις δεν είναι τόσο έμπειρος όπως ο Αλμιρόν και έχει την πρώτη κρίση να διαχειριστεί, την πιο βαριά ήττα της ομάδας στο Libertadores πριν από superclasico σε μια περίοδο που η ομάδα μπάζει. Η Μπόκα δεν έβγαζε μάτια μέχρι πρόσφατα, αλλά ο Αλμιρόν την έχει στρώσει. Στο τεσσάρι που κυκλοφορεί το Χ μπορεί να μπει το παιχνίδι. 4/7 μετράνε πρόσφατα οι δύο τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς: Χ (απόδοση 4.00), 23:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ