ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ρέιντζερς - Μπρόντμπι: Ο Τζέραρντ δίνει κίνητρο στον Μορέλος για το 2.30

Ο Αλφρέδο Μορέλος πανηγυρίζει κόντρα στη Φέγενορντ
Ο Αλφρέδο Μορέλος © 2021 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Η Ρέιντζερς φιλοξενεί στη Γλασκώβη την Μπρόντμπι, με το 1.47 είναι αδιάφορο και τη στοιχηματική αξία να βρίσκεται αλλού.

Στο Άιμπροξ η Ρέιντζερς φιλοξενεί την Μπρόντμπι με μοναδικό στόχο τη νίκη και την επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις. Οι Τζερς του Στίβεν Τζέραρντ έχουν ένα ύπουλο εμπόδιο μπροστά του το βράδυ στη Γλασκώβη (22:00 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24) και καλούνται να τα δώσουν για όλα μετά από δύο ήττες στη φάση των γκρουπ (2-0 στη Σκωτία από τη Λιόν, 1-0 στην Τσεχία από τη Σπάρτα Πράγας). Και εάν κόντρα στη Λιόν ήταν μέτρια, απέναντι στη Σπάρτα άξιζε έστω ένα γκολ, καθώς δημιούργησε καλές προϋποθέσεις για κάτι θετικό.

Ρέιντζερς - Μπρόντμπι: Ανάλυση και Προγνωστικά

Μετά από εννιά αγωνιστικές στην Premiership Σκωτίας μπορεί η Ρέιντζερς να είναι πρωτοπόρος με 20 βαθμούς, ωστόσο κινείται σε ρηχά νερά, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Χαρτς 1-1 σε άλλη μια αναμέτρηση που σπατάλησε ευκαιρίες.

Η Μπρόντμπι από μέρους της επέστρεψε στις νίκες στη Superliga Δανίας. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη στην εγχώρια λίγκα μετά από 12 αγωνιστικές. Έκανε ροντέο το παιχνίδι με τη Βέιλε, αλλά η ποιότητά της και η αφέλεια του αντιπάλου οδήγησαν στο τελικό 3-2. Στο Europa League δεν δείχνει σε θέση να διεκδικήσει πολλά πράγματα, είναι κατώτερη από τους άλλους συγκατοίκους του πρώτου ομίλου. Ενδεικτική η εμφάνιση κόντρα στη Λιόν, που το τελικό 3-0 την κολακεύει, αφού έδωσε πολλά δικαιώματα και πιέστηκε αρκετά, κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη έκταση.

Ρέιντζερς - Μπρόντμπι: Στοιχηματική Πρόταση

Στο δια ταύτα, ο άσος έχει το προβάδισμα και ας μην πετάει φωτιές η Ρέιντζερς, αφού η Μπρόντμπι δεν τρομάζει. Το 1.47 όμως δεν λέει πολλά, από την άλλη υπάρχει ένας παίκτης που έχει τον προσοχή μας. Είναι ο μπομπέρ Αλφρέδο Μορέλος. Ο 25χρονος Κολομβιανός έχει σκοράρει 14 γκολ σε 18 εντός έδρας εμφανίσεις στο Europa League και προσπαθεί να φορτσάρει τις τον τελευταίο μήνα. Ο Στίβεν Τζέραρντ μάλιστα ενόψει του αγώνα προσπάθησε να τον… τσιτώσει τονίζοντας πως τα πέντε γκολ που έχει σκοράρει φέτος είναι λίγα για τα δεδομένα του δίνοντας μ’ αυτές τις δηλώσεις κίνητρο και στους υπόλοιπους επιθετικούς του.

Ο Μορέλος έχει άλλον έναν λόγο να φορτσάρει απόψε, καθώς απέχει ένα τέρμα από το να συμπληρώσει 100 στην καριέρα του με τους πρωταθλητές Σκωτίας. "Εάν έχω κάποια συμβουλή για αυτόν, είναι να κινηθεί στους σωστούς χώρους και θα είναι σπάσει το φράγμα των 100 γκολ σύντομα. Θα σκοράρει πολλά παραπάνω τέρματα και δεν θα πρέπει να το υπεραναλύει" ήταν τα λόγια του Τζέραρντ. Στο 2.30 κατά μέσο όρο το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Κολομβιανός στον αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς - Μπρόντμπι: Να σκοράρει ο Μορέλος (2.30 απόδοση), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ