BIG GAMES BET

Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν: Προγνωστικά και Ανάλυση - Ειδική επιλογή στο 2.25

Ο άσος της Ρέιντζερς, Τζέιμς Ταβερνίερ
Ο άσος της Ρέιντζερς, Τζέιμς Ταβερνίερ © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς της Ρέιντζερς με την Αϊντχόφεν για τα playoffs του Champions League.

Η Ρέιντζερς υποδέχεται απόψε την Αϊντχόφεν στο Αϊμπροξ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League. Το σετ είναι πολύ κλειστό, με τον άσο οριακά φαβορί στο 2.60 και το διπλό αουτσάιντερ στο 2.65. Οι μπουκ πάντως θεωρούν καθαρό φαβορί για την πρόκριση τους Ολλανδούς στο 1.40, με την πρόκριση των Σκωτσέζων να προσφέρεται σε τιμές άνω του 3.00.

Προγνωστικά Champions League

Με τη δύναμη του Αϊμπροξ η Ρέιντζερς πέτυχε πολύ μεγάλη ανατροπή στον προηγούμενο γύρο. Παρότι είχε χάσει με 2-0 στο Βέλγιο από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουά, πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης, κερδίζοντας με 3-0 στη Γλασκώβη, χάρη στα γκολ των Ταβερνίερ (45'), Τσόλακ (58') και Τίλμαν (78').

Η ομάδα του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, που έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό του Europa League, έχει ρεκόρ 7-1-1 στα τελευταία εννιά παιχνίδια της εντός έδρας στην Ευρώπη, χάνοντας μόνο από τη Λιόν. Επίσης, έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα με 3/3 νίκες κόντρα σε Λίβινγκστον, Κιλμάρνοκ και Σεντ Τζόνστον.

Η Αϊντχόφεν από την πλευρά της, απέκλεισε με δραματικό τρόπο τη Μονακό στον τρίτο προκριματικό γύρο. Το πρώτο ματς στο Πριγκιπάτο έληξε 1-1. Στον επαναληπτικό του Φίλιπς Στάντιον έχανε με 2-1 μέχρι το 89', ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Γκουτιέρες ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο, η PSV λύγισε τους Μονεγάσκους με γκολ (3-2) του Λουκ Ντε Γιονγκ στο 109'.

Από εκεί και πέρα, το σύνολο του Ρουντ Φαν Νιστελρόι, έχει ήδη κατακτήσει φέτος το Σούπερ Καπ Ολλανδίας, κερδίζοντας στο Άμστερνταμ με 5-3 τον Άγιαξ, ενώ στην Eredivisie δεν συνάντησε καμία δυσκολία στις πρώτες δύο αγωνιστικές, κόντρα σε Έμεν (4-1) και Γκόου Αχέντ Ιγκλς (5-2).

Η PSV δεν έχει την καλύτερη δυνατή παράδοση κόντρα σε ομάδες από τη Σκωτία, αφού σε οκτώ συνολικά αναμετρήσεις το ρεκόρ της είναι 1-3-4. Παρόλα αυτά, την τελευταία φορά που έπαιξε με τη Ρέιντζερς, τη σεζόν 2010/11, είχε αποκλείσει τους Σκωτσέζους στους "16" του Europa League, επικρατώντας με 1-0 μέσα στη Γλασκώβη.

Σε ό,τι αφορά στα ματς της Ρέιντζερς με ολλανδικές ομάδες, εδώ παρατηρείται η απόλυτη ισορροπία, αφού σε συνολικά 23 αγώνες το ρεκόρ είναι 9-5-9 με τα γκολ 32-31!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται ότι οι Ολλανδοί κατεβαίνουν απόψε με τρεις καλές απουσίες, αφού είναι εκτός ο βασικός εξτρέμ Μαντουέκε, ο βασικός στόπερ Μποσκάγλι και ο μπακ/χαφ Μάουρο Τζούνιορ. Επίσης, τέθηκε νοκ άουτ ο ανερχόμενος χαφ Λεντέζμα.

Γενικά, η Αϊντχόφεν έχει μία εξαιρετική μεσοεπιθετική γραμμή με παίκτες όπως ο εξαιρετικός εξτρέμ Χάκπο, ο πολύπειρος φορ Ντε Γιονγκ και οι ποιοτικοί χαφ Τιλ, Σανγκαρέ και Φέιρμαν. Στην άμυνα αντίθετα, δεν υπάρχει η ίδια ισορροπία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το σύνολο του Φαν Νιστελρόι μετράει σε πέντε επίσημα ματς φέτος, ισάριθμα Goal/Goal.

Στον αντίποδα, ο Φαν Μπρόνκχορστ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και ως εκ τούτου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος σκόραρε στα τελευταία τρία επίσημα παιχνίδια. Επίσης, βασικός θα παίξει ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός Τίλμαν (Μπάγερν), ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει κλέψει με το καλημέρα τις εντυπώσεις. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός Κεντ, οι σταθερότατοι χαφ Καμαρά και Λούντστραμ, ο ηγετικός μπακ/σκόρερ Ταβερνίερ και φυσικά ο φορ Μορέλος, ο οποίος λογικά θα έρθει από τον πάγκο για να δώσει έξτρα ώθηση αν χρειαστεί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Ρέιντζερς παίζει πάντα σε εκπληκτικά επίπεδα έντασης μέσα στο ατμοσφαιρικό Αϊμπροξ και δεν είναι τυχαίο ότι σκοράρει εντός έδρας 29 σερί ματς! Ένα γκολ λογικά θα το βρει και απέναντι στην ευάλωτη ολλανδική άμυνα. Από την άλλη βέβαια, η Αϊντχόφεν έχει κι αυτή το ταλέντο και τις προσωπικότητες για να σκοράρει μέσα στη Γλασκώβη.

Διόλου τυχαίο ότι το Goal/Goal προσφέρεται χαμηλά στο 1.65. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σενάριο να εμφανιστεί ως σκορ το 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς σε απόδοση 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρέιντζερς – Αϊντχόφεν: 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ