BETMARKET TIPS

Προκριματικά EURO 2024: Τα προγνωστικά της ημέρας (21/11)

Οι παίκτες της Ρουμανίας πανηγυρίζουν ένα γκολ κόντρα στο Ισραήλ
Οι παίκτες της Ρουμανίας πανηγυρίζουν ένα γκολ κόντρα στο Ισραήλ AP PHOTO/DENES ERDOS

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τα προκριματικά του EURO 2024.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι το Ουαλια - Τουρκία (21:45 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Ουαλία έχει ελπίδες πρόκρισης, όμως το έργο της δεν είναι καθόλου εύκολο. Για να βρεθεί στην τελική φάση του EURO 2024, θα πρέπει να κερδίσει σήμερα και να μην νικήσει η Κροατία την Αρμενία. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους (3-2-0), σε τρια εκ των οποίων σκόραραν από τουλάχιστον δύο γκολ.

Η Τουρκία θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας και μένει να δούμε αν θα προκριθεί ως πρώτη ή ως δεύτερη. Όσον αφορά στην κατάσταση της, είναι σε φόρμα, καθώς έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, στις οποίες σκόραρε συνολικά οκτώ τέρματα. Στις εξόδους της, αν και έχει καλά αποτελέσματα (4-2-0), έχει μόλις μία ανέπαφη εστία στις τελευταίες έξι.

Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να παίξουν επιθετικά και να ρισκάρουν, ώστε να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση. Από την άλλη, η Τουρκία ναι μεν δεν είναι τελείως αδιάφορη, αλλά σίγουρα δεν θα έχει την πίεση που θα έχουν οι Ουαλοί. Συνεπώς, περιμένουμε ένα σχετικά ανοιχτό παιχνίδι, με αρκετές φάσεις κι έτσι θα πάμε στο Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη συνέχεια, θα παραμείνουμε στα προκριματικά του EURO 2024 και τα παιχνίδια των 21:45, πηγαίνοντας στο Ρουμανία - Ελβετία (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Η Ρουμανία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, έχοντας "κλειδώσει" την πρόκριση και αν καταφέρει να μην ηττηθεί σήμερα, θα τερματίσει στην πρώτη θέση. Βέβαια, δεν είναι ομάδα που παίζει αμυντικά, συνεπώς δεν θα αγωνιστεί με τέτοιου είδους πλάνο. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα 10 τελευταία παιχνίδια τους (6-4-0). Όσον αφορά στα γκολ, στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς τους, σκοράρουν κατά μέσο όρο δύο γκολ/ανά παιχνίδι.

Η Ελβετία είναι στη δεύτερη θέση, έχοντας προκριθεί και αν κερδίσει σήμερα θα σκαρφαλώσει στην κορυφή. Το μεγάλο της όπλο είναι η επίθεση, καθώς έχει την καλύτερη στον όμιλο, με 22 γκολ σε 9 παιχνίδια. Γενικότερα στα παιχνίδια της βλέπουμε πολλά γκολ, καθώς στα τελευταία έξι έχει σκοράρει 13 και έχει δεχθεί 12.

Πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με αποτελεσματικές επιθέσεις και μέτριες άμυνες, συνεπώς θα πάμε με το Goal/Goal, που προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουαλία – Τουρκία: Goal/Goal (απόδοση 1.73), 21:45
  • Ρουμανία – Ελβετία: Goal/Goal (απόδοση 1.78), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ