BIG GAMES BET

Προγνωστικά Wimbledon: Ζαμπέρ και Ριμπάκινα στη μάχη για το 1.82

Η Ονς Ζαμπέρ στ Wimbledon κόντρα στην Τατιάνα Μαρία στα ημιτελικά
Η Ονς Ζαμπέρ © 2022 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Με μια σπουδαία αναμέτρηση κλείνει το ταμπλό στο All England Club, η Ονς Ζαμπέρ και η Έλενα Ριμπάκινα ακονίζουν τα ξίφη τους με έπαθλο το πρώτο Grand Slam της καριέρας τους. Ποντάρισμα στο 1.82.

Μπορεί να μην είναι ένας blockbuster τελικός μεταξύ δύο τιτάνων του αθλήματος αυτός των γυναικών στο Wimbledon, ωστόσο Ονς Ζαμπέρ και Έλενα Ριμπάκινα (16:00 NOVASPORTS Prime , LIVE από το SPORT24 ) υπόσχονται ματσάρα και ένα άκρως ποιοτικό και απολαυστικό παιχνίδι.

Η Ζαμπέρ έχει την παράδοση με το μέρος της, καθώς το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης έχει επικρατήσει 2 φορές έναντι μιας της Καζάκας. Το Νο17 κέρδισε την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, το 2019 στη Γουχάν στα τρία σετ, ωστόσο το 2021 κέρδισε η Τυνήσια στο Ντουμπάι, ενώ στο Σικάγο την ίδια χρονιά το παιχνίδι το πήρε με Walkover και ενώ ήταν μπροστά με 6-4,3-2.

Η Ριμπάκινα είχε ένα ζόρικο μονοπάτι. Πέταξε εκτός Βαντεβέι, Αντρεέσκου, Ζενγκ, Μάρτιτς, Τομγιάνοβιτς και Χάλεπ κατά σειρά και μονάχα η Τομγιάνοβιτς τής πήρε σετ. Η Ζαμπέρ από την άλλη πέταξε κατά σειρά Μπιόγκλουντ, Κάουα, Πάρι, Μέρτενς, Μπούζκοβα και Τατιάνα Μαρία, στα δύο τελευταία παραχώρησε σετ μόνο.

Η Ζαμπέρ έρχεται με φόρα μετά από την κατάκτηση του τουρνουά του Βερολίνου και είναι αήττητη στο χορτάρι φέτος με ρεκόρ 11-0. Η Ριμπάκινα όσο περνούσε η διοργάνωση έβρισκε ρυθμό και με όπλο τα δυνατά χτυπήματά της θα προσπαθήσει να εξουδετερώσει την αντίπαλό της.

Αμφότερες έχουν παίξει εξαιρετικό τένις ως τώρα. Η Ζαμπέρ είναι για κάποιο λόγο φαβορί στοιχηματικά στο παιχνίδι και πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Στα χαρτιά έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η Ριμπάκινα είναι εντυπωσιακή και ήταν αψεγάδιαστη κόντρα στην πολύπειρη Χάλεπ στον ημιτελικό, έχει κλέψει τις εντυπώσεις η Καζάκα δίχως αμφιβολία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες διεκδικούν το πρώτο Grand Slam τίτλο τους, η Ριμπάκινα έχει τη φόρα, η Ζαμπέρ το ταλέντο, αλλά τακτικά δεν έχει η μια να φοβηθεί την άλλη, δεν αποκλείεται πάντως και το νευρικό παιχνίδι από μέρους τους, το έχουμε δει πολλάκις το έργο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αναμένεται ένας εντυπωσιακός τελικός. Η Τυνήσια έχει πλουραλισμό, η Καζάκα έχει το σερβίς και τα groundstrokes, αλλά αν βρει τον ρυθμό θα βάλει στα σχοινιά την Ζαμπέρ. Κατά τη διάρκεια του Tour ομως το Νο3 έχει βγάλει λιγότερες αδυναμίες φέτος. Στο 1.82 το Over 21,5 games, μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ριμπάκινα - Ζαμπέρ: Over 21,5 games (απόδοση 1.82), 16:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ