TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Υποχρέωση νίκης για τους Πολωνούς, τριάδα φωτιά η Γαλλία

Προγνωστικά Τσάρλυ: Υποχρέωση νίκης για τους Πολωνούς, τριάδα φωτιά η Γαλλία
@2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (27/3) και καταλήγει σε μία δυνατή τριάδα από τα προκριματικά του Euro.

Σαρωτικοί ήταν οι Γάλλοι στην πρεμιέρα των προκριματικών. Οι παίκτες του Ντιντιέν Ντεσάν αντιμετώπισαν μία πειραματική ομάδα των Ολλανδών, που είχαν πολλές απουσίες. Μύρισαν από το πρώτο λεπτό αίμα και οργίασαν.

Τριάδα φωτιά

Η Γαλλία έβαλε για πλάκα τρία γκολ. Η τριάδα των Εμπαπέ, Γκριζμάν, Κόλο Μουανί οργίασε. Μετά το 4-0 επί της Ολλανδίας, οι τρικολόρ πηγαίνουν στο Δουβλίνο, για να αντιμετωπίσουν τους Ιρλανδούς (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Στέφεν Κένι έδωσε φιλικό την περασμένη Παρασκευή και έβγαλε πολλές αδυναμίες στην άμυνα. Κέρδισε με το ζόρι 3-2 την πολύ αδύναμη Λετονία. Το διπλό των Γάλλων, από 1.45-1.50.

Τους κερδίζουν συνέχεια

Στον πέμπτο προκριματικό όμιλο δεν πήγε καλά η πρεμιέρα του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Πολωνίας. Στην Πράγα, οι Πολωνοί δέχτηκαν δύο τέρματα από τα αποδυτήρια. Το παιχνίδι στο τρίτο λεπτό είχε γίνει 2-0. Ήταν λοιπόν επόμενο να αλλάξουν τα σχέδια του Πορτογάλου τεχνικού.

Οι Πολωνοί πήραν την κατοχή της μπάλας, τελείωσαν το παιχνίδι στο 63,8%, δεν κατάφεραν όμως να διεκδικήσουν το παραμικρό από το παιχνίδι. Έχασαν στο τέλος με 3-1. Είναι υποχρεωμένοι τώρα να κερδίσουν στο γήπεδο τους την εθνική Αλβανίας. Μετά από την τροπή που πήρε η πρεμιέρα του Σάντος θα δουν τον αγώνα με τους Αλβανούς σαν τελικό (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24).

Οι Πολωνοί είχαν αντιμετωπίσει τους Αλβανούς και στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ. Τους είχαν κερδίσει 4-1 στην Πολωνία και 1-0 στα Τίρανα. Απέναντι στους Αλβανούς, από το 1985, η Πολωνία μετράει επτά διαδοχικές νίκες. Ο άσος στο 1.60 δίκαιος.

Έχουν ανέβει επίπεδο οι Ούγγροι

Για τον έβδομο όμιλο, οι Βούλγαροι ήταν απογοητευτικοί και έχασαν δίκαια με 1-0 στη Σόφια από το Μαυροβούνιο, ενώ οι Σέρβοι κέρδισαν εύκολα με 2-0 τη Λιθουανία.

Τη δεύτερη αγωνιστική, οι Σέρβοι θα δώσουν δύσκολο αγώνα στο Μαυροβούνιο και οι Ούγγροι που είχαν ρεπό και επικράτησαν με 1-0 σε φιλικό της Εσθονίας, θα υποδεχτούν τους Βούλγαρους (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Δείχνει βελτίωση το τελευταίο διάστημα η Ουγγαρία, κάτι που φάνηκε στο πρόσφατο Nations League, που κατάφερε σε πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, στην πρώτη κατηγορία να πάρει τη δεύτερη θέση. Μάζεψε 10 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Ιταλία και τερμάτισε πάνω από Γερμανία και Αγγλία. Ο υψηλός ανταγωνισμός που είχε στη League A του Nations League της έχει κάνει σίγουρα καλό και περιμένω να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα παιχνίδια στο βατό όμιλο που έχει κληρωθεί. Ο άσος στο 1.50 απέναντι στην Βουλγαρία είναι δίκαιος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιρλανδία - Γαλλία: 2 (απόδοση 1.45-1.50), 21:45
  • Πολωνία - Αλβανία: 1 (απόδοση 1.60), 21:45
  • Ουγγαρία - Βουλγαρία: 1 (απόδοση 1.50), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ