TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα πενταπλασιασμού από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία

Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της Μίλαν με τη Νάπολι για τη Serie A 2022/23
Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι της Μίλαν με τη Νάπολι για τη Serie A 2022/23 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ την Παρασκευή έστειλε ταμείο με δυάδα του 2.30 και το Σάββατο συνεχίζει το ίδιο δυναμικά με μία τριάδα από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Η Βιγιαρεάλ έχει σαν στόχο να εξασφαλίσει μέσα από το πρωτάθλημα τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Ξεκίνησε δυνατά τα πρωτάθλημα, τα τελευταία δύο αποτελέσματα όμως, την έριξαν στην έκτη θέση.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Από άδικα αποτελέσματα η Βιγιαρεάλ

Αποτελέσματα πάντως που είναι συγκυριακά και δεν οφείλονται σε κάποια πτώση της ομάδας του Ουνάι Έμερι. Στην εκτός έδρας ήττα από την Μπέτις με 1-0 τα xGoals ήταν 1,59-2,72. Στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σεβίλλη τα xGoals ήταν 2,20 -0,54.

Στην επιστροφή στη δράση, μετά το μπρέικ για τις εθνικές, πηγαίνει στην έδρα της Κάδιθ (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), που στο ξεκίνημα της σεζόν, μοιάζει η κατώτερη ομάδα της La Liga. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με πέντε ήττες με 0-14 τέρματα. Αυτό το αρνητικό σερί έλαβε τέλος με το διπλό στη Βαγιαδολίδ, την τελευταία εβδομάδα πριν από την διακοπή. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ήρθε καθαρά από τύχη. 18-7 οι τελικές υπέρ της Βαγιαδολίδ, 2,43-0,72 τα xGoals, όμως με τέρμα του Νεγρέδο, στο 92ο λεπτό, η Κάδιθ έκλεψε το διπλό. Η Βιγιαρεάλ έχει ποιότητα και ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες, το διπλό ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65.

Προγνωστικά Αγγλία: Διορθώνει τη βαθμολογία της η Γουέστ Χαμ

Το 1-1-5 που τρέχει για ρεκόρ η Γουέστ Χαμ, σε καμία περίπτωση, δεν αντιπροσωπεύει την ποιότητα του ρόστερ της, αλλά και την εικόνα που συνολικά δείχνει σαν ομάδα. Σίγουρα, στο πρώτο κύκλο της σεζόν δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση, όμως υπάρχει και μία κακοδαιμονία, η οποία ο Μόγες ελπίζει να έφυγε με τη διακοπή.

Προσέξτε, η Γουέστ Χαμ έχει πετύχει στο πρωτάθλημα μόλις τρία τέρματα, ενώ έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για 8,38, ενώ έχει δεχτεί εννιά όσα ακριβώς έπρεπε να έχει φάει. Σε αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές, υπήρξαν ακραία αποτελέσματα όπως η ήττα από τη Νότιγχαμ, αλλά και η τελευταία ήττα στο Γκούντισον Παρκ με 1-0, σε παιχνίδι που η Έβερτον δημιούργησε ευκαιρίες για μόλις 0,32 xgoals, συνολικά 0,32-1,00 τα xGoals.

Στην Ευρώπη έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στον όμιλο και ο Μόγιες πλέον πρέπει να δώσει βάση στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται τη Γουλβς (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), που έχει τεράστιο θέμα στο σκοράρισμα και μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια. Δύο βαθμούς πιο πάνω από τη Γουέστ Χαμ βρίσκεται η Γουλβς, είναι καιρός τα "σφυριά" να αρχίσουν να προσπερνούν ομάδες. Το ρόστερ είναι πλούσιο και η ενσωμάτωση του Πακετά, αναμένεται να ανεβάσει σημαντικά τη δημιουργία της ομάδας. Ο άσος στο 1.95 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά: Έχει μέταλλο η Μίλαν του Πιόλι

Συγκλονιστικό πρωτάθλημα γίνεται στην Ιταλία. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με την πρωταθλήτρια Μίλαν στην πέμπτη θέση. Το φαβορί Ίντερ στην έβδομη. Η Γιουβέντους, που έχει το μεγαλύτερο βάθος στην όγδοη και την πρωταθλήτρια των μεταγραφών Ρόμα, στην έκτη. Στις πρώτες 3 θέσεις, βρίσκονται Νάπολι, Αταλάντα με 17 και έναν βαθμό πιο κάτω η Ουντινέζε.

Η Μίλαν σε ένα πολύ ελκυστικό παιχνίδι, ηττήθηκε από τη Νάπολι πριν από την διακοπή και τώρα χρειάζεται να επιστρέψει στις νίκες. Έχουν αποκτήσει μέταλλο και αυτοπεποίθηση οι "ροσονέρι" από την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχοντας στο μυαλό μου την ευκολία που δημιουργούσε τελικές η Ρόμα, στο πέρασμα της από την Έμπολι με 1-2, σε παιχνίδι με 1,40-3,24 xGoals, πιστεύω πως είναι στο χέρι των παικτών του Πιόλι να επιστρέψουν στις νίκες και να μείνουν στον δρόμο του πρωταθλητισμού (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το διπλό ανάμεσα στο 1.60 και στο 1.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ - Βιγιαρεάλ: 2 (απόδοση 1.60-1.65), 15:00
  • Γουέστ Χαμ - Γουλβς: 1 (απόδοση 1.95), 19:30
  • Έμπολι - Μίλαν: 2 (απόδοση 1.60-1.65), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ