TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Τριάδα από το Europa League

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2022/23
Ο Πάουλο Ντιμπάλα στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Γιουβέντους για τη Serie A 2022/23 © 2023 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε μία τριάδα από το Europa League.

Η Ρόμα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στη μάχη για την πρώτη τετράδα. Παράλληλα βρίσκεται και στους "16" του Europa League, διοργάνωση που δεδομένα επιθυμεί να διεκδικήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Μένει να δούμε πως θα το κάνει, καθώς ο ίδιος γνωρίζει καλά και δεν το έχει κρύψει μάλιστα, πως η ομάδα του βασίζεται υπερβολικά στον Πάουλο Ντιμπάλα.

Υπομονή και διαχείριση

Ο Πορτογάλος προπονητής επίσης, έχει ομολογήσει πως δεν είναι εύκολο να βγάλει τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα. Η Ρόμα έχει να δώσει τέσσερα απαιτητικά παιχνίδια σε 11 ημέρες. Με Σοσιεδάδ εντός έδρας, με τη Σασουόλο την Κυριακή πάλι στο Ολίμπικο, τη ρεβάνς με τους Βάσκους την επόμενη Πέμπτη στην Ισπανία και το ντέρμπι με τη Λάτσιο στις 19 Μαρτίου.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια παιχνίδια θα του δώσει και ποια όχι. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να κάνει διαχείριση της αγωνιστικής κατάστασης του Ντιμπάλα και να τον περάσει από τον πάγκο. Συνολικά πάντως, είναι δεδομένο πως ο Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει με υπομονή το πρώτο παιχνίδι (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Γνωρίζουμε τη νοοτροπία του και ειδικά απέναντι σε μία ομάδα, που μεσοεπιθετικά έχει ταχύτητα και είναι σίγουρο πως βολεύεται να έχει χώρους, θα τής δώσει με βεβαιότητα μπάλα και μέτρα.

Για τη Σοσιεδάδ είναι σπουδαία η πρόκληση να φθάσει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η λογική λέει πως στην κατοχή που θα πάρουν οι Βάσκοι δεν θα βάλουν ρίσκο. Θα είναι μία χαρά αν πάνε με μία ισοπαλία στην Ισπανία. Εξάλλου, η ομάδα του Αλγκουαθίλ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια και δεν έχει το εύκολο γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρέχει ένα σερί με 8/9 under 2,5. Καταλαβαίνετε πως η λογική του παιχνιδιού οδηγεί σε ποντάρισμα στο Under 2,5, στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Κίνητρο και αισιοδοξία

Η Γιουβέντους έχασε την Κυριακή στο Ολίμπικο 1-0 από τη Ρόμα, σε ένα παιχνίδι πάντως που συνολικά ήταν ανώτερη. Απειλήθηκε ελάχιστα και είχε τρία δοκάρια. Το κλίμα είναι καλό, καθώς υπάρχει φανερή βελτίωση. Ο Ντι Μαρία έχει βρει τον καλό του εαυτό και σιγά σιγά, οι Κιέζα και Πογκμπά αρχίζουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Τις τελευταίες ημέρες έχει βγει και μία αισιοδοξία για πιθανή επιστροφή των 15 βαθμών, γεγονός που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα στην μάχη για την πρώτη τετράδα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουβέντους ποντάρει κυρίως στο Europa για να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Η κατάκτηση της διοργάνωσης μοιάζει επίσης κι ένας τρόπος για να μπορέσει να κρατήσει την θέση του ο Αλέγκρι. Η Φράιμπουργκ αποτελεί ένα βατό εμπόδιο για την ανεβασμένη Γιουβέντους (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ο άσος στο 1.65.

Πιεσμένη η Σεβίλλη, απίστευτο το ρεκόρ της Φενέρ

Πάνω που έμοιαζε να έχει βρει την άκρη της η Σεβίλλη, ήρθαν δύο απογοητευτικές εμφανίσεις. Ήττα με 3-2 εντός έδρας από την Οσασούνα και στη συνέχεια η συντριβή με 6-1 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Πλέον η κατάσταση έχει ζορίσει πολύ, με την ομάδα του Σαμπάολι να κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό. Παράλληλα όμως το αγαπημένο της Europa League είναι ο μόνος δρόμος για να φέρει επιτυχία στη Σεβίλλη. Σίγουραα θα δώσουν τη μάχη τους οι Σεβιγιάνοι (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η Φενέρ είναι ξεκάθαρα μία ομάδα που έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα του Ζέσους. Έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση και τη μεγαλύτερη απειλή στο τουρκικό πρωτάθλημα, όμως αμυντικά έχει αδυναμίες. Ενδεικτικό το απίστευτο ρεκόρ που τρέχει με 16/18 over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων με οδηγεί σε αυτό το ποντάρισμα σε απόδοση ανάμεσα στο 1.95-2.00, κάτι παραπάνω από δίκαιη με βάση τη νοοτροπία τους και τα στατιστικά τους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Σοσιεδάδ: Under 2,5 (απόδοση 1.65), 19:45
  • Γιουβέντους - Φράιμπουργκ: 1 (απόδοση 1.65), 22:00
  • Σεβίλλη - Φενέρ: Over 2,5 (απόδοση 1.95-2.00), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ