TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Παλεύει για την 4αδα η Μπέτις, αξιόπιστη εντός έδρας η Λιλ

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας πανηγυρίζει μαζί με τον Φεκίρ το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας πανηγυρίζει μαζί με τον Φεκίρ το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το πρόγραμμα της Παρασκευής (24/02) και καταλήγει σε μία δυνατή δυάδα από Ισπανία και Γαλλία.

Η Έλτσε βρίσκεται στην τελευταία θέση στο πρωτάθλημα Ισπανίας, με μόλις εννιά βαθμούς και στο -13 από τη γραμμή σωτηρίας.

Ιδανικός αντίπαλος για τρίτη νίκη στην σειρά

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν η σταθερά χειρότερη ομάδα της La Liga, κάτι που δεν άλλαξε ποτέ και μετρά αντίστροφα για να βρεθεί ξανά στη δεύτερη κατηγορία. Η Μπέτις από την άλλη, κάνει μία προσπάθεια για να μείνει στη μάχη της τέταρτης θέσης. Βρίσκεται στο -4 από την Ατλέτικο και στο -6 από τη Σοσιεδάδ. Ασφαλώς, θα πρέπει να περάσει από την έδρα της Έλτσε για να μείνει στο κόλπο (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι προέρχεται από δύο καλές νίκες, το διπλό με 3-2 στην Αλμερία, με xGoals 2,65-3,13 και τον άσο με 2-1 επί της Βαγιαδολίδ, με xGoals 2,08-1,14. Έχει μία καλή απουσία η Μπέτις, καθώς ο φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός Κανάλες θα προφυλαχθεί λόγω μικροτραυματισμού, έχει όμως και τη σημαντική επιστροφή του φορ Μπόρχα Ιγκλέσιας (20/9). Το διπλό είναι καλοπληρωμένο σε απόδοση 2.00, στο μέσο όρο των στοιχηματικό εταιριών.

Άσος για να παραμείνει στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων

Η Λιλ πέτυχε μία μεγάλη ανατροπή από 2-0 σε 2-3 στο Παρίσι. Έφθασε κοντά σε ένα διπλό που θα άλλαζε τις ισορροπίες στο γαλλικό πρωτάθλημα, στο τέλος όμως το παιχνίδι γύρισε ξανά και η Παρί με το δεύτερο τέρμα του Εμπαπέ έκανε στο 87ο λεπτό το 3-3 και με εκτέλεση φάουλ του Μέσι, στη γωνία του τερματοφύλακα έφτασε σε ένα επικό 4-3.

Η Λιλ, σε κάθε περίπτωση, έδειξε πως έχει υψηλές δυνατότητες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση, η οποία δεν αποκλείεται να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν το κύπελλο πάει σε ομάδα της πρώτης πεντάδας.

Στην παρούσα φάση πάντως, το σύνολο του Πάουλο Φονσέκα βρίσκεται στο -9 από τα προκριματικά του Champions League, στο -8 από τους ομίλους του Europa League και στο -2 από τα πλέι-οφ του Conference League.

Η Λιλ χρειάζεται απόψε τη νίκη με την Μπρεστ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Μπρεστ έτρεξε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με την έλευση του Ρουά, όμως στη συνέχεια ήρθαν δύο κολλητές ήττες, με προβληματικές εμφανίσεις. Έχασε με κάτω τα χέρια 3-0 στη Μονπελιέ, με xGoals 3,11-0,71, στο παιχνίδι που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της αντιπάλου, ο πρώην τεχνικός της, Ντερ Ζακαριάν. Επίσης, ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τη Μονακό με xGoals 0,89-1,34.

Ο άσος μπορεί να μοιάζει χαμηλός στο 1.40 χαμηλός, όμως η φετινή Λιλ τα κερδίζει αυτά τα παιχνίδια με μικρομεσαίους αντιπάλους στην έδρα της. Μαζί με το διπλό της Μπέτις, η δυάδα φτάνει το 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έλτσε - Μπέτις: 2 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Λιλ - Μπρεστ: 1 (απόδοση 1.40), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ