TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Καίγεται για τη νίκη ο Νάγκελσμαν

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Champions League
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μπαρτσελόνα στο Champions League © 2022 ANDREAS SCHAAD / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και επιλέγει δύο δυνατά σημεία από την Bundesliga και τη La Liga. Σε δυάδα η απόδοση ξεπερνάει το 2.30.

Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη βρίσκεται η Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα και ο Νάγκελσμαν καταλαβαίνει πως δεν μπορεί αυτό να συνεχιστεί.

Προγνωστικά Τσάρλυ: Στη σκιά του Τούχελ

Το όνομα του Τόμας Τούχελ ακούγεται όλο και περισσότερο για την Μπάγερν από τη στιγμή που απολύθηκε από την Τσέλσι και ο φιλόδοξος και νεαρός Νάγκελσμαν, οφείλει να γυρίσει άμεσα την κατάσταση.

Έχει αποδειχτεί στα παιχνίδια του Champions League, με Ίντερ και Μπαρτσελόνα, πως η Μπάγερν όταν είναι συγκεντρωμένη μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Σήμερα, έχει την υποχρέωση της νίκης απέναντι σε μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο, αλλά και με αμυντική ανεπάρκεια.

Η Λεβερκούζεν με ρεκόρ 1-2-4 βρίσκεται στην 15η θέση, μαζί με Στουτγάρδη και Βόλφσμπουργκ. Ο τεχνικός Χεράρδο Σεαόνε, βρίσκεται και αυτός σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της, μετά τη σεζόν 1982-83. Ο Νάγκελσμαν γνωρίζει πως δεν έχει άλλα περιθώρια λάθους. Θα κατεβάσει λοιπόν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να επιστρέψει στις νίκες η Μπάγερν (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το να βγει άσος με over 2,5 προσφέρεται στο 1.65. Ασφαλώς, σε αυτό το σενάριο μπορεί να βοηθήσει και η Λεβερκούζεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Με παράδοση και φόρμα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέστρεψε το καλοκαίρι στην Μπιλμπάο και έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Στη La Liga υπάρχει φέτος η κούρσα ανάμεσα στη Ρεάλ και στην Μπαρτσελόνα, οι δύο ομάδες δείχνουν πραγματικά πως δεν παίζονται και θα πάνε σε πολλούς πόντους.

Αν βγάλουμε λοιπόν εκτός κουβέντας τους δύο διεκδικητές του τίτλου, η ομάδα που εντυπωσίασε στον πρώτο κύκλο της σεζόν είναι η Μπιλμπάο, με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 4-1-1 ρεκόρ, την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 12 τέρματα, ενώ βάσει xgoals, θα έπρεπε να σκοράρει 13,74. Η Αλμερία έχει κακή παράδοση στο Σαν Μαμές, 6-1-1 το ρεκόρ υπέρ της Μπιλμπάο. Θα πρέπει να έχουν επηρεαστεί πολύ από τ διακοπή οι Βάσκοι για να μην κερδίσουν την Αλμερία (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Στο 1.40 ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν - Λεβερκούζεν: 1 & Οver 2,5 (απόδοση 1.65), 21:30
  • Μπιλμπάο - Αλμερία: 1 (απόδοση 1.40), 22:00

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ