TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Προγνωστικά Τσάρλυ: Η ανάγκη του Στρασβούργου και η φόρμα της Φιορεντίνα

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Άιντραχτ - Μπάγερν
Ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει γκολ του στο Άιντραχτ - Μπάγερν 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε μία δυνατή τριάδα από Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία.

Στο Σαμπιονά γίνεται τεράστια μάχη για την παραμονή. Βλέπετε, φέτος θα υποβιβαστούν τέσσερις, διότι αποφασίστηκε να μειωθούν σε 18 οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Το Στρασβούργο ξεκίνησε με υψηλές φιλοδοξίες τη χρονιά, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και ο Στεφάν, που πέρυσι πλησίασε να βγάλει το σύλλογο στην Ευρώπη, απολύθηκε.

Με εμπειρία και ποιότητα

Τη θέση του ανέλαβε ο έμπειρος Αντονετί, με στόχο να κρατήσει το Στρασβούργο στην κατηγορία. Ξεκίνησε με νίκη επί της ουραγού Ανζέ. Με μία καλή ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κλερμόν. Μία πολύ κακή ήττα εντός έδρας από την Μπρεστ με 1-0, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα το Στρασβούργο έδειξε την δυναμική του: Πήρε 2-2 στο Βελοντρόμ από τη Μαρσέιγ, σκοράροντας στο 88ο και στο 89ο λεπτό, σε ένα ματς με συνολικά xGoals 1,41-2,27!

Η Οσέρ έχει βρει φόρμα και προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. Δεν αποκλείεται να τα καταφέρει, για αυτό όμως που είμαι βέβαιος είναι πως το ρόστερ και οι δυνατότητες του Στρασβούργου δεν είναι για να χάσει την κατηγορία. Ξέρει καλά και την δουλειά ο Αντονετί (16:00 Live από το SPORT24). Ο άσος σε απόδοση 2.00 στο μέσο όρο των εταιριών.

Βρήκαν φόρμα οι βιόλα

Η Φιορεντίνα βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση από την αρχή της σεζόν (16:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Μετά τη νίκη-πρόκριση με 4-1 στην έδρα της Σίβασπορ τρέχει ένα ρεκόρ 7-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στα προημιτελικά του Conference League. Έχει φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας, που αντιμετωπίζει την Κρεμονέζε σε διπλά παιχνίδια. Και στο πρωτάθλημα, ενώ ξεκίνησε μουδιασμένα, μετράει τώρα τρεις σερί νίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις και κάνει προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα.

Η Λέτσε έχει αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα 8 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Φαίνεται πως θα παραμείνει χωρίς πρόβλημα στη Serie A. Προέρχεται πάντως από τρεις διαδοχικές ήττες, χωρίς να παίξει καλά και δίχως να σκοράρει. Ο άσος της Φιορεντίνα στο 1.65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ώρα να ξεφύγει

Βρισκόμαστε στην εποχή που η Μπάγερν πατάει γκάζι και αφήνει πίσω της τον ανταγωνισμό (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η Ντόρτμουντ έχει σκοπό να την πιέσει, όμως η εικόνα του πρωταθλήματος δείχνει πως για ακόμα μία χρονιά, αυτή την εποχή θα ανοίξει τη διαφορά.

Ο Μανέ μπήκε μέσα στην εξίσωση μετά τον τραυματισμό του. Ο Κανσέλο άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά και με όλα της τα όπλα η Μπάγερν ετοιμάζεται για ένα ιδανικό φινάλε. Η κλήρωση με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, την αναγκάζει να κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά και να καθαρίσει το πρωτάθλημα όσο γίνεται πιο γρήγορα. Έχει περάσει εύκολα η Μπάγερν τα τελευταία τρία χρόνια από την έδρα της Λεβερκούζεν. Το διπλό σε απόδοση 1.55-1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρασβούργο - Οσέρ: 1 (απόδοση 2.00), 16:00
  • Φιορεντίνα - Λέτσε: 1 (απόδοση 1.65), 16:00
  • Λεβερκούζεν - Μπάγερν: 2 (απόδοση 1.55-1.60), 18:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ