ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Ξεκινάει δυναμικά στο US Open η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρης στο US Open κόντρα στη Ρεμπέκα Μασάροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει απόψε πρεμιέρα στο US Open κόντρα στη Ρεμπέκα Μασάροβα και είναι ασφαλώς το φαβορί σε αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1.25 (18:00 Eurosport 2, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να μην έχει κατακτήσει κανέναν τίτλο μετά το 2019, ωστόσο παραμένει σταθερά στην πρώτη 10αδα του παγκόσμιου ranking. Βέβαια, στη φετινή σεζόν παρουσιάζει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

Στις αρχές Αυγούστου για παράδειγμα, ήταν εξαιρετική στην Ουάσινγκτον (WTA 500). Απέκλεισε διαδοχικά τις Λέιλα Φερνάντες, Μάντισον Κις και Τζέσικα Πεγκούλα για να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου έχασε τον τίτλο από την Κόκο Γκοφ.

Αντί η σπουδαία πορεία της στην αμερικανική πρωτεύουσα να αποτελέσει "καύσιμο" αυτοπεποίθησης, η Σάκκαρη ήταν φανερά πεσμένη ψυχολογικά στα Masters του Μοντρεάλ και του Σινσινάτι, επηρεασμένη προφανώς από το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τον δεύτερο τίτλο WTA στην καριέρα της. Έχασε έτσι στον Καναδά από την Ντάνιελ Κόλινς (Νο. 34) με 2-0 σετ στους "32" και στο Σινσινάτι με 2-1 σετ από την Καρολίνα Μούκοβα (Νο. 10) στους "16".

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Wimbledon, η Σάκκαρη έχει ρεκόρ 4-3 στις σκληρές επιφάνειες και απόψε θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά φέτος τη Μασάροβα. Οι δύο τενίστριες έπαιξαν ξανά τον περασμένο Απρίλιο στο Masters της Μαδρίτης (χωμάτινη επιφάνεια), με τη Σάκκαρη να επικρατεί 2-1 στους "16" και να φτάνει μέχρι τον ημιτελικό.

Έσβησε με το καλό της ξεκίνημα

Η Μασάροβα ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο Open του Οκλαντ, για να χάσει εκεί από την Κόκο Γκοφ. Έδειξε πάντως πως έχει τη δυνατότητα να σπάσει το φράγμα της πρώτης 50αδας. Η συνέχεια πάντως για την Ισπανίδα δεν ήταν ανάλογη. Στις επόμενες επτά διοργανώσεις με σκληρή επιφάνεια που έλαβε μέρος, έκανε μόνο μία νίκη στο κυρίως ταμπλό των τουρνουά.

Πριν το US Open, η Μασάροβα κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά στο Open του Σικάγο, αποκλείοντας πάντως δύο τενίστριες που δεν βρίσκονται στην πρώτη 100αδα. Αντίθετα, στους "8" έχασε από την Κλερ Λιου (Νο. 69) με 2-1 σετ.

Η Σάκκαρη ψάχνει μία δυνατή πορεία φέτος σε ένα μεγάλο τουρνουά. Στα δύο προηγούμενα Grand Slams, στο Wimbledon και το Roland Garros αποχαιρέτισε στον πρώτο γύρο. Αυτή τη φορά αναμένεται πολύ πιο προσεκτική. Ας μην ξεχνάμε, ότι το 2021 είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά στο US Open.

Κόντρα σε αντιπάλους όπως η Μασάροβα, που βρίσκεται στο Νο. 71, συνήθως η Σάκκαρη δεν προβληματίζεται. Στο 1.91 η νίκη της με Under 21,5 Games, στη λογική ότι μπορεί να προκριθεί με 2-0 σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μασάροβα – Σάκκαρη: Νίκη Σάκκαρη & Under 21,5 Games (απόδοση 1.91), 18:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ