ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: "Βλέπει" ημιτελικά στο Madrid Open ο Τσιτσιπάς, στο 1.88

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Madrid Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Madrid Open © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Madrid Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 5) αντιμετωπίζει απόψε τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Νο. 65) με στόχο την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Madrid Open (21:00 Cosmote Sports 6HD, Live από το SPORT24)

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μπορεί να έχασε από ένα σετ κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ (Νο. 93) και τον Σεμπάστιαν Μπάες (Νο. 31), στον δεύτερο και τον τρίτο γύρο αντίστοιχα, ωστόσο στους "16" χρειάστηκε κάτι λιγότερο από μία ώρα και ένα τέταρτο για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σαπάτα Μιράγιες (Νο. 42) με 6-3, 6-1. Συνέχισε λοιπόν, να βελτιώνει το φετινό του ρεκόρ στο χώμα, φτάνοντας αισίως στο 9-2 (μοναδικές ήττες από τους Αλκαράθ και Φριτς).

Ο Στρουφ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε στα τρία σετ τον Πέδρο Κασίν (Νο. 67). Τα πρώτα δύο κρίθηκαν στο tiebreak, με τον Γερμανό να σώνει set-point στο πρώτο και να χάνει match-point στο δεύτερο. Τελικά, με δύο breaks στο τρίτο, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ μέχρι φέτος δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τον δεύτερο γύρο στο Masters της Μαδρίτης.

Στην πορεία του μέχρι εδώ, ο 33χρονος Στρουφ απέκλεισε επίσης τους Λορέντσο Σονέγκο (Νο. 47), Μπεν Σίλτον (Νο. 38) και Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο. 40). Με εξαίρεση τη νίκη του στον πρώτο γύρο απέναντι στον Σονέγκο, στα επόμενα τρία ματς έπαιξε τρία σετ.

Ο Στρουφ ξεκίνησε τη σεζόν με αποκλεισμό στον πρώτο γύρο του Australian Open, έχοντας ωστόσο περάσει τρεις προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Στο Masters του Indian Wells πέρασε δύο προκριματικούς πριν αποκλείσει τον Κουεντέν Αλίς (Νο. 81) στον πρώτο γύρο, ωστόσο στον δεύτερο γύρο έχασε από τον Τόμι Πολ (Νο. 64). Ιδιο αποτέλεσμα και στο Μαϊάμι. Δύο προκρίσεις στα προκριματικά, πέρασε στον πρώτο γύρο τον Φάμπιο Φονίνι (Νο. 91), αλλά στον δεύτερο σταμάτησε πάνω στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο. 27).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Περνώντας στο χώμα, ο πολύπειρος Γερμανός άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο Masters του Monte-Carlo έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, κάνοντας συνολικά πέντε νίκες. Δύο στα προκριματικά και τρεις στο κυρίως ταμπλό απέναντι στους Αλμπερτ Ράμος-Βινόλας (Νο. 50), Αλεξ Ντε Μινόρ (Νο. 19) και Κάσπερ Ρουντ (Νο. 4). Στους "8" πάντως έχασε με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο. 6).

Ο Τσιτσιπάς έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν πέντε φορές τον Στρουφ σε επίπεδο ATP και οι νίκες είναι 3-2 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή. Το εντυπωσιακό είναι πως με εξαίρεση την πρώτη τους αναμέτρηση, το 2019 στη Σόφια (7-6, 6-4), οι επόμενες τέσσερις κρίθηκαν στα τρία σετ.

Στην παρούσα φάση, αν ο Στέφανος πιάσει τα επίπεδα απόδοσης που μπορεί, θα καθαρίσει τον Στρουφ χωρίς απώλειες. Πάντως, ο πολύπειρος Γερμανός έχει δείξει σε αρκετά καλή κατάσταση στα δύο χωμάτινα Masters και δεν αποκλείεται να φανεί ανταγωνιστικός έστω σε ένα σετ. Στο 1.88 η νίκη του Τσιτσιπά με Over 19,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στρουφ – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 (απόδοση 1.88), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ