BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Στο πικ της φόρμας της η Σάκκαρη, αξία στο 2.77

Maria Sakkari, of Greece, reacts to winning a point against Caroline Dolehide of the U.S., during the final match at the Guadalajara Open tennis tournament in Guadalajara, Mexico, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Refugio Ruiz)
Maria Sakkari, of Greece, reacts to winning a point against Caroline Dolehide of the U.S., during the final match at the Guadalajara Open tennis tournament in Guadalajara, Mexico, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Refugio Ruiz) @2023 REFUGIO RUIZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον σπουδαίο ημιτελικό της Μαρίας Σάκκαρη με την Τζέσικα Πεγκούλα στο Pan Pacific Open.

Η Μάρια Σάκκαρη (Νο. 6) αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο. 4) με στόχο την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Pan Pacific Open (WTA 500), το οποίο διεξάγεται στο Τόκυο (30/09 07:15 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Οι αναμετρήσεις της Σάκκαρη με την Πεγκούλα έχουν πλέον αποκτήσει κλασικό χαρακτήρα, αφού θα συναντηθούν για ένατη φορά. Μέχρι στιγμής, το πάνω χέρι έχει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με πέντε νίκες έναντι τριών της 29χρονης Αμερικανίδας.

Φέτος, οι δύο τενίστριες έχουν αναμετρηθεί άλλες δύο φορές, ξανά στα ημιτελικά. Τον Φεβρουάριο στην Ντόχα (WTA 500) είχε κερδίσει η Πεγκούλα με 2-1 σετ, ωστόσο στις αρχές Αυγούστου η Σάκκαρη πήρε το αίμα της πίσω επικρατώντας με το ίδιο σκορ στην Ουάσινγκτον (WTA 500).

Το Pan Pacific Open είναι το πρώτο τουρνουά που λαμβάνει μέρος η Πεγκούλα μετά το US Open, όπου η πορεία της σταμάτησε στους "16" πάνω στην Μάντισον Κις (Νο. 17). Το Νο. 2 του ταμπλό έδειξε στους δύο προηγούμενους γύρους πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού απέκλεισε με χαρακτηριστική άνεση, τόσο την Κριστίνα Μπούκσα (Νο. 79) με 6-1, 6-2, όσο και την Ντάρια Κασάτκινα (Νο. 13) με 6-1, 6-0 σε μόλις μία ώρα.

Χάρη σε αυτές τις δύο νίκες, η Πεγκούλα βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ σε 48-15 και σε 32-9 αυτό στις σκληρές επιφάνειες. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Αύγουστο πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο της καριέρας της, κερδίζοντας το 1000αρι τουρνουά του Μόντρεαλ. Ο ημιτελικός με τη Σάκκαρη θα είναι ο έβδομος τη φετινή σεζόν για την Πεγκούλα. Στους προηγούμενους έξι γνώρισε τέσσερις ήττες.

Στον αντίποδα, η Σάκκαρη βρίσκεται στο πικ της φόρμας της την τρέχουσα σεζόν, μετρώντας επτά διαδοχικές νίκες! Μετά την κατάκτηση του Guadalajara Open (WTA 1000), του μεγαλύτερου τίτλου της καριέρας της, συνεχίζει με... σπασμένα φρένα και στο Τόκυο, επικρατώντας διαδοχικά της Μισάκι Ντόι (Νο. 331) με 6-3, 6-1 και της Καρολίν Γκαρσιά (Νο. 10) με 6-2, 6-2.

Ειδικά στον προημιτελικό με τη Γαλλίδα, η Μαρία χρειάστηκε μόλις 81 λεπτά για να φτάσει στη νίκη, σώνοντας και τα έξι break points της αντιπάλου. Υπενθυμίζεται, ότι το Νο. 4 του ταμπλό είχε κερδίσει εύκολα την Γκαρσιά και στον ημιτελικό του Guadalajara Open πριν λίγες ημέρες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σάκκαρη μετράει 36 νίκες σε 55 επίσημα παιχνίδια φέτος και θα διεκδικήσει τώρα την πρόκρισή της σε τελικό για 10η φορά στην καριέρα της και τρίτη την τρέχουσα σεζόν (είχε χάσει στην Ουάσινγκτον από την Κόκο Γκοφ). Παράλληλα, προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό φίνις για να λάβει μέρος στα WTA Finals. Αυτή τη στιγμή είναι στην 9η θέση, 366 πόντους πίσω από την Ονς Τζαμπέρ, που καταλαμβάνει την τελευταία θέση της τελικής οκτάδας.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο τενίστριες της πρώτης δεκάδας του τουρ. Η Πεγκούλα έδειξε πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, ωστόσο η Μαρία τη δεδομένη στιγμή παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση και έχει πραγματικά χτυπήσει εντυπωσιακή φόρμα. Παρότι το ματς θα είναι δύσκολο και οι μπουκ τη δίνουν αουτσάιντερ, η Σάκκαρη έχει αποδείξει επανηλειμμένως στο παρελθόν ότι μπορεί να κερδίσει την Αμερικανίδα.

Value η νίκη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο 2.25, παίζεται ασφαλώς και με Over 18,5 Games στο 2.77, αφού αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη. Σημειώνεται ότι οι έξι από τις οκτώ προηγούμενες συναντήσεις τους έληξαν με Over 18,5 Games ανεξαρτήτως ποια από τις δύο κέρδισε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη – Τζέσικα Πεγκούλα: Νίκη Σάκκαρη & Over 18,5 Games (απόδοση 2.77), 07:15
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ