ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά Τένις: Σταθερός φέτος ο Αλιασίμ, μπορεί το 2.12

Ο Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ στο τουρνουά του Μαϊάμι
Ο Φέλιξ-Οζέρ Αλιασίμ στο τουρνουά του Μαϊάμι © 2022 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Χούμπερτ Χούρκατς με τον Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ για το 500αρι τουρνουά του Χάλε.

Ο Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (Νο. 9) αντιμετωπίζει απόψε τον Χούμπερτ Χούρκατς (Νο. 12) στον προημιτελικό του Χάλε, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς από το στοιχηματικό πρόγραμμα του τένις (18:30 Cosmote Sport 6HD).

Χούρκατς- Αλιασίμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Καναδός τενίστας πραγματοποιεί φέτος δυνατή σεζόν, φτάνοντας ως τους "8" στο Open της Αυστραλίας, όπου αποκλείστηκε από τον Μεντβέντεφ και ως τους "16" στο Roland Garros, όπου έχασε στα πέντε σετ από τον βασιλιά του χώματος Ράφα Νάδαλ. Πιο δυνατή στιγμή του μέχρι τώρα, η νίκη του στο 500αρι τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου επικράτησε στον τελικό με 2-0 σετ του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο Αλιασίμ έχει ρεκόρ την τρέχουσα σεζόν 30-14 και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφαία θέση της καριέρας του, στο παγκόσμιο ranking. Στο γρασίδι μετράει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, αφού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο 250αρι τουρνουά του Χερτόγκενμπος.

Στο Χάλε απέκλεισε στα τρία σετ τον Γκιρόν στον πρώτο γύρο και με 2-0 τον ΜακΝτόναλντ στον δεύτερο. Κόντρα στον ΜακΝτόναλντ έσωσε σετ πόιντ στο tiebreak του πρώτου σετ, πριν τελικά το κερδίσει με 9-7. Στο δεύτερο πάντως έκανε περίπατο με 6-1. Ο Αλιασίμ σέρβιρε εξαιρετικά, έχοντας 33/41 κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς (80%) και συνολικά 33 winners!

Ο Χούρκατς έκανε μία αξιοπρεπή πορεία στο Παρίσι, αφού προχώρησε μέχρι τους "16". Εκεί αποκλείστηκε από τον μετέπειτα φιναλίστ, Κάσπερ Ρουντ. Το ρεκόρ του φέτος είναι 25-11 και στο γρασίδι 2-1.

Στη Στουτγάρδη αποκλείστηκε πρόωρα από τον Μάρτον Φούσκοβιτς με 2-1 σετ. Στο Χάλε απέκλεισε τον Κρέσι με 2-1 σετ και τον Ουμπέρ στον δεύτερο γύρο με 2-0, έχοντας 82% από το πρώτο σερβίς (27/33 πόντους), 27 συνολικά winners και 10 άσους.

Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί δύο φορές, με τον Αλιασίμ να μετράει ισάριθμες νίκες. Πέρυσι έπαιξαν ξανά στο Χάλε με τον Καναδό να επικρατεί με 2-0 σετ. Και οι δύο είναι αρκετά ικανοί στο γρασίδι και υπενθυμίζεται πως ο Αλιασίμ έφτασε πέρυσι μέχρι προημιτελικά του Γουίμπλεντον και ο Χούρκατς μέχρι τα ημιτελικά!

Προγνωστικά Τένις

Αμφότεροι σερβίρουν καλά, άρα οι ευκαιρίες για break δεν θα είναι πολλές, επομένως αναμένονται γεμάτα σετ. Ο Αλιασίμ πάντως, δείχνει φέτος πολύ σταθερός και συγκεντρωμένος, συνεπώς έχει δικαίως τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η επικράτηση του Καναδού προσφέρεται λίγο κάτω από το 1.60. Μαζί με το Over 20,5 games πάμε σε τιμές άνω του 2.10.

Από εκεί και πέρα, έχει λογική και το Over 21,5 άσοι στο ματς, ειδικά μάλιστα αν το παιχνίδι πάει στα τρία σετ, δεδομένου ότι ο Αλιασίμ στους πρώτους δύο γύρους στο Χάλε έβγαλε 26 άσους και αντίστοιχα ο Χούρκατς 23.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χουρκάζ – Αλιασίμ: Αλιασίμ Νικητής & Over 20,5 games (απόδοση 2.12), 18:30
  • Χουρκάζ – Αλιασίμ: Over 21,5 άσοι (απόδοση 2.05), 18:30
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ