BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Σε σούπερ κατάσταση η Σαμπαλένκα, το οδηγεί στο 2.42 η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο Australian Open
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο Australian Open 2023 AP PHOTO/NG HAN GUAN

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με την Αρίνα Σαμπαλένκα για τα ημιτελικά του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο. 7) αντιμετωπίζει τα ξημερώματα την Αρίνα Σαμπαλένκα για τα ημιτελικά του Indian Wells (00:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν σε τιμές καθαρού φαβορί (1.35-1.40) τη Λευκορωσίδα τενίστρια, η οποία διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας της.

Η 25χρονη Σαμπαλένκα φιγουράρει στο Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης και πανηγύρισε φέτος το πρώτο της Grand Slam, αφού κατέκτησε το Αυστραλιανό Open, χάνοντας σε επτά ματς, μόνο ένα σετ, από την Ελενα Ριμπάκινα στον τελικό.

Μέσα στο 2023, η Σαμπαλένκα έχει δώσει συνολικά 17 επίσημα ματς και έχει κερδίσει τα 16 εξ αυτών. Ηττήθηκε μόνο στο Ντουμπάι, στον προημιτελικό από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα. Ωστόσο, πήρε άμεσα ρεβάνς από την Τσέχα, αφού την κέρδισε στο 1000αρι Masters της Καλιφόρνια, με 2-1 σετ, στη φάση των "16".

Πέρα από το Αυστραλιανό Open, η Σαμπαλένκα έχει κατακτήσει φέτος και το 500αρι τουρνουά στην Αδελαΐδα. Στον προημιτελικό του Indian Wells, πέτυχε νίκη δήλωση επί της Αμερικανίδας Κόκο Γκοφ (Νο. 6), την οποία απέκλεισε με χαρακτηριστική άνεση, χάνοντας μόλις τέσσερα games (6-4, 6-0).

Είναι προφανές, πως η Σάκκαρη θα χρειαστεί μία μεγάλη εμφάνιση για να φρενάρει τη φόρα και τη φόρμα της Σαμπαλένκα, αλλά και για να ελέγξει τα βαριά χτυπήματα της Λευκορωσίδας. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει κερδίσει τρεις φορές στο παρελθόν τη Σαμπαλένκα, σε συνολικά επτά συναντήσεις τους. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη, τον περασμένο Νοέμβριο, για WTA Finals στο Φορτ Γουόρφ, η Σάκκαρη είχε επικρατήσει καθαρά με 2-0 σετ, σπάζοντας πέντε φορές το σερβίς της Σαμπαλένκα!

Η Σάκκαρη χρειάστηκε τρία σετ και στις τέσσερις αναμετρήσεις, που προηγήθηκαν, για να φτάσει ως τον ημιτελικό του Indian Wells. Με εξαίρεση τη νίκη της επί της Καρολίνα Πλίσκοβα στους "16", οι άλλες τρεις ήρθαν με ανατροπή. Στους "8" απέκλεισε την Πέτρα Κβίτοβα (Νο. 15) με επική επιστροφή, από 1-0 κάτω στα σετ και 3-1 στο δεύτερο. Τελικά, ισοφάρισε σε 1-1 με 7-5 και στο τρίτο σετ ήταν καταιγιστική και σαφώς πιο φρέσκια, φτάνοντας πειστικά στο 6-1.

Η Σάκκαρη τρέφεται από τους μεγάλους αγώνες και έχοντας απόψε τον τίτλο του αουτσάιντερ, άρα και σαφώς μικρότερη πίεση, έχει τα φόντα να κοντράρει την πιο φορμαρισμένη τενίστρια του 2023. Μην ξεχνάμε, ότι η Μαρία έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης και φέτος έχει ήδη στο ενεργητικό της δύο ημιτελικούς στο Κατάρ (WTA 500) και στο Λιντς (WTA 250). Στο 2.42 να οδηγήσει η Σάκκαρη το ματς στα τρία σετ, όπως ακριβώς και τα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια της στο Indian Wells.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Σαμπαλένκα: Να παιχθούν τρία σετ (απόδοση 2.42), 00:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ