ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις - Σάκκαρη - Σάσνοβιτς: Over στα games σε απόδοση 2.05

Greece's Maria Sakkari celebrates against Karolina Muchova of the Czech Republic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Greece's Maria Sakkari celebrates against Karolina Muchova of the Czech Republic during their first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρης με την Αλεξάντρα Σάσνοβιτς για το Berlin Open.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την Αλεξάντρα Σάσνοβιτς στον δεύτερο γύρο του Berlin Open (WTA 500) με στόχο ασφαλώς την πρόκρισή της στα προημιτελικά (22/06 όχι πριν τις 18:00, Novasports 6HD και Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει φέτος να επιδείξει τέσσερις παρουσίες σε ημιτελικά, στο Masters της Μαδρίτης, στο Masters του Indian Wells και στα τουρνουά του Κατάρ (WTA 500) και του Λιντς στην Αυστρία (WTA 250), επίσης σε σκληρή επιφάνεια.

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό της στον πρώτο γύρο του Roland Garros, από την Καρολίνα Μούχοβα (Νο. 43), η Σάκκαρη πέρασε στο γρασίδι. Ξεκίνησε από το Rothesay Open (WTA 250) στο Νότιγχαμ, όπου ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο από την Αλιζέ Κορνέ με 2-0 σετ (1-6, 4-6).

Ωστόσο, στο Βερολίνο το No. 8 του κόσμου πήρε άμεσα τη ρεβάνς από τη Γαλλίδα, αφού την απέκλεισε στον πρώτο γύρο με 6-4, 6-2. Η Σάκκαρη κέρδισε μόλις το 55% των πόντων από το σερβίς της, αλλά κατάφερε και έσωσε 13 από τα 15 break points που παραχώρησε! Επίσης, κέρδισε το 50% των πόντων από το σερβίς της Κορνέ και ολοκλήρωσε πέντε breaks!

Η Σάκκαρη βελτίωσε έτσι το ρεκόρ καριέρας της στο γρασίδι σε 25-17 και μπαίνει στο αποψινό ματς ως φαβορί σε τιμές οριακά πάνω από το 1.35. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ευνοείται από τις γρήγορες επιφάνειες, δεδομένου ότι έχει ένα από τα πιο "βαριά" forehand στο τουρ και είναι φυσικά από τις πιο γυμνασμένες αθλήτριες.

Την ίδια ώρα ωστόσο, εξακολουθεί να παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις πίσω από το σερβίς της και πολλές φορές οι αντίπαλες της τη "στοχεύουν" στο backhand, το οποίο ακόμη δεν είναι στο επίπεδο του forehand.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Σάσνοβιτς μπορεί να βρίσκεται στην 70η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, ωστόσο έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στο γρασίδι με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς. Στο Libema Open (WTA 250) στην Ολλανδία, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από την Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Νο. 26).

Στον πρώτο γύρο του Berlin Open, έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τη συμπατριώτισσά της, Βικτόρια Αζαρένκα (Νο. 19) με 6-4, 6-4. Η Σάσνοβιτς κέρδισε το 63% των πόντων από το σερβίς της και δέχθηκε μόλις ένα break. Αντίθετα, στα games που είχε την επιστροφή έκανε τρία breaks και ειδικά στο δεύτερο σερβίς της Αζαρένκα κέρδισε τους μισούς πόντους που παίχθηκαν!

Αν η Σάκκαρη επιτρέψει και απόψε τόσα πολλά break points όσα με την Κορνέ, η αποστολή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη απέναντι στη φορμαρισμένη Σάσνοβιτς. Η Μαρία είναι τενίστρια με μεγαλύτερο ποιοτικό ταβάνι, ωστόσο αναμένεται μεγάλη μάχη και δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στα τρία σετ. Στο 2.05 το Over 22,5 Games, το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να επαληθευτεί ακόμη κι αν παιχθούν δύο σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σάκκαρη – Σάσνοβιτς: Over 22,5 Games (απόδοση 2,05), όχι πριν τις 18:00

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ