ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Ψάχνει μία νίκη-ξέσπασμα η Σάκκαρη στο 1.91

Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα
Η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο Guadalajara Open .

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει τα ξημερώματα πρεμιέρα στο Open της Γουαδαλαχάρα (WTA 1000), αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο γύρο την Στορμ Χάντερ από την Αυστραλία (20/09 03:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Είναι αλήθεια πως η χρονιά για τη Σάκκαρη δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε. Αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Wimbledon και ενώ έμοιαζε να γυρίζει το χαρτί στο Open της Ουάσινγκτον (WTA 500), όπου έφτασε ως τον τελικό, ακολούθησαν στη συνέχεια οι πρόωροι αποκλεισμοί στο Μόντρεαλ (WTA 1000), στο Σινσινάτι (WTA 1000) και στο US Open.

Την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχε στο 500αρι τουρνουά του Σαν Ντιέγκο και ενώ πέρασε εύκολα στον δεύτερο γύρο την Καμίλα Οσόριο, η οποία εγκατέλειψε στο δεύτερο σετ, στον προημιτελικό έχασε από την Έμα Ναβάρο με 2-1, εμφανίζοντας ξανά μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή της.

Πλέον, το έργο της Σάκκαρη είναι αρκετά δύσκολο σε ό,τι αφορά στην είσοδό της στα τελικά της WTA, καθώς αυτή τη στιγμή απέχει πάνω από 1000 βαθμούς από την πρώτη οκτάδα. Επίσης, κινδυνεύει μέχρι το τέλος της σεζόν να πέσει εκτός δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, είναι απαραίτητο να κάνει μία μεγάλη πορεία στη Γουαδαλαχάρα, ένα τουρνουά από το οποίο απέχουν οι περισσότερες τενίστριες του Top-10, εξέλιξη που έφερε τη Σάκκαρη στο Νο. 2 του ταμπλό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η 29χρονη Χάντερ απέκλεισε στον πρώτο γύρο την Ιρίνα Σιμάνοβιτς (Νο. 160) και έβαλε στοπ σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών. Προηγουμένως αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο του Σαν Ντιέγκο, έχασε εύκολα με 2-0 σετ (4-6, 0-6) από την Καρολίνα Μούχοβα (Νο. 10) στον πρώτο γύρο του US Open και αποχαιρέτισε νωρίς και το Μόντρεαλ, χάνοντας με 2-6, 2-6 από την Μαγκανταλένα Φρετς (Νο. 66) στον πρώτο προκριματικό.

Τουλάχιστον οι μισές από τις φετινές νίκες της Χάντερ έχουν έρθει σε επίπεδο Challenger. Η 29χρονη Αυστραλή ειδικεύεται κυρίως στο διπλό, όπου βρίσκεται στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης. Αντίθετα, στο μονό είναι στο 157 και θεωρητικά δεν αποτελεί ένα υψηλό εμπόδιο για τη Σάκκαρη.

Ευκαιρία λοιπόν για τη Μαρία να κάνει ένα ξέσπασμα με μία άνετη νίκη και να ξεκινήσει δυναμικά το τουρνουά. Υπενθυμίζεται, ότι το Νο. 9 του κόσμου πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στη Γουαδαλαχάρα, αλλά έχασε εκεί από την Τζέσικα Πεγκούλα. Στο 1.91 η νίκη της Σάκκαρη με Under 19,5 games, στη λογική ότι μπορεί να επικρατήσει με 2-0 σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάντερ – Σάκκαρη: Νίκη Σάκκαρη & Under 19,5 games (απόδοση 1.91), 03:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ