ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Πρεμιέρα Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο με επιλογή στο 1.87

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2023 DITA ALANGKARA/AP IMAGES

Πρεμιέρα σήμερα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο με στοιχηματική επιλογή στο 1.87.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει σήμερα πρεμιέρα στο αγαπημένο του Masters, αυτό του Μόντε Κάρλο, το οποίο κατέκτησε τόσο πέρυσι, όσο και πρόπερσι. Φυσικά στόχος του Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο του, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του για φέτος στις χωμάτινες επιφάνειες (όχι πριν τις 18:00, COSMOTE SPORT 6HD και LIVE στο SPORT24), κόντρα στον Μπενζαμέν Μπονζί (Νο. 48).

Σημειώνεται, ότι ο Στέφανος πέρασε χθες μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, στους "16" του διπλού στο Μόντε Κάρλο. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν με ρεκόρ 10-0 και την παρθενική του συμμετοχή του στον τελικό του Australian Open. Έκτοτε όμως ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και πλέον ο απολογισμός του είναι στο 14-4.

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Indian Wells, όπου πλήρωσε το γεγονός ότι αγωνίστηκε με ενοχλήσεις, έδειξε σε σαφώς καλύτερη φυσική κατάσταση στο Open του Μαϊάμι και έφτασε ως τους "16", όπου αποκλείστηκε από τον φορμαρισμένο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο. 16).

Ο Μπονζί έχει να επιδείξει φέτος δύο παρουσίες σε τελικό. Στο ATP250 της Πιουν στην Ινδία και στο ATP250 της Μασσαλίας. Και στις δύο περιπτώσεις ηττήθηκε, από τον Τάλον Γκρίκσπουρ (No. 95) και τον Χούμπερτ Χουρκάζ (No. 11) αντίστοιχα. Στο Australian Open έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, όπου έχασε με 3-0 από τον Άλεξ Ντε Μινόρ (No. 24), ενώ στο πρώτο του χωμάτινο τουρνουά για φέτος, στο Μαρακές (ATP250), πέρασε στους "32" τον Αλεξέι Βατούτιν (Νο. 295), αλλά έχασε στους “16” με 2-0 σετ από τον Πάβελ Κοτόφ (No, 114).

Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε δύο φορές τον Μπονζί τον Ιούνιο του 2022, αμφότερες στο γρασίδι. Αρχικά τον κέρδισε με 2-1 σετ στο Χάλε και στη συνέχεια με 2-0 στη Μαγιόρκα, περνώντας συνολικά 21 άσους σε αυτά δύο ματς!

Ο Στέφανος έχει αποδείξει ότι το χώμα του πάει και ειδικά στο Μόντε Κάρλο παίζει ουσιαστικά εντός έδρας. Το ρεκόρ του στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι στο 12-2, μετρώντας δέκα διαδοχικές νίκες. Σημειώνεται, ότι πέρυσι έχασε μόλις ένα σετ στο Μόντε Κάρλο, στην πορεία του προς τον τίτλο και αυτό από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που φημίζεται για την εξαιρετική του ικανότητα στο χώμα.

Το ενδεχόμενο ο Τσιτσιπάς να κερδίσει με 2-0 σετ ξεπερνάει οριακά το 1.45. Πιο ενδιαφέρον να το κάνει με Under 20,5 games σε απόδοση 1.87, όπως πέρυσι στη Μαγιόρκα, που είχε κερδίσει τον Μπονζί με 6-4, 6-4.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

  • Μπονζί - Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπά & Under 20,5 Games (απόδοση 1.87), όχι πριν τις 18:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ