ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Πέφτουν κορμιά για την πρόκριση, επιλογή στο 2.25

Ο Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ στα ATP Finals στο Τορίνο
Ο Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ στα ATP Finals στο Τορίνο © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σπουδαία αναμέτρηση του Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ με τον Φριτς Τέιλορ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ATP Finals.

Η δράση στα ATP Finals συνεχίζεται απόψε με την τρίτη αγωνιστική στον πρώτο όμιλο. Το παιχνίδι του Ράφα Ναδάλ με τον Κάσπερ Ρουντ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο Νορβηγός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά και ο Ισπανός είναι δεδομένο εκτός. Στο βραδινό ματς (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24) όμως ανάμεσα στον Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ και τον Φριτς Τέιλορ έχουμε κατ' ουσία έναν προημιτελικό, αφού όποιος εκ των δύο κερδίσει θα πάρει και το εισιτήριο για την τετράδα.

Ο Αλιασίμ (Νο. 6) είναι από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες το τελευταίο δίμηνο. Μετρούσε 16 διαδοχικές νίκες, πριν χάσει στον ημιτελικό του Masters στο Παρίσι από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Χόλγκερ Ρούνε και εν συνεχεία στην πρεμιέρα των ATP Finals από τον Ρουντ.

Αυτές οι δύο ήττες αποδείχθηκαν σύντομη παρένθεση για τον 22χρονο Καναδό, ο οποίος την Τρίτη επέστρεψε στις επιτυχίες, λυγίζοντας τον Ναδάλ με 2-0 σετ, σε κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Ο Αλιασίμ είχε 15 άσους, κέρδισε 81% των πόντων (39/48) από το πρώτο του σερβίς και έσωσε και τα πέντε break-points που αντιμετώπισε.

Με τέσσερις ATP τίτλους φέτος και σούπερ ρεκόρ (26-5) σε indoor είναι λογικά το φαβορί κόντρα στον Φριτς (Νο. 9). Ο Αμερικανός πάντως σερβίρει εξαιρετικά, βρίσκεται επίσης σε δυνατή φόρμα και αποκλείεται να πέσει αμαχητί.

Στην πρεμιέρα κέρδισε 2-0 τον Ναδάλ χωρίς να επιτρέψει ούτε ένα break-point στον Ισπανό. Επίσης, ήταν άκρως ανταγωνιστικός απέναντι στον Ρουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στα τρία σετ. Στο πρώτο δέχθηκε ένα break. Εν συνεχεία υπερασπίστηκε σε απόλυτο βαθμό το σερβίς του, αλλά λύγισε στο tiebreak του τρίτου σετ, έχοντας προηγουμένως σώσει δύο match points.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Φριτς ανέβηκε φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα του στην πρώτη δεκάδα του παγκόσμιου ranking. Επίσης, κατέκτησε το πρώτο του Masters στο Ιντιαν Γουέλς και σίγουρα θα προσπαθήσει να κλείσει τη σεζόν με μία ακόμη μεγάλη διάκριση. Από την άλλη, ο Αλιασίμ κέρδισε φέτος για πρώτη φορά τους Ναδάλ και Τζόκοβιτς, έχει κάνει career-high, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση του ranking και έχει γράψει ρεκόρ 17-2 στα τελευταία 19 παιχνίδια του.

Ολα δείχνουν ότι θα πάμε σε μία αναμέτρηση λεπτομερειών, ανάμεσα σε δύο τενίστες, που αποδίδουν εξαιρετικά σε σκληρές και γρήγορες επιφάνειες. Στο 2.25 να κερδίσουν και οι δύο παίκτες ένα σετ. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχαν αναμετρηθεί στο ATP Cup του Σίδνεϊ και ο Φριτς είχε κερδίσει με 2-1 τον Αλιασίμ, στη μοναδική τους μέχρι σήμερα συνάντηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλιασίμ – Φριτς: Να κερδίσουν και οι δύο παίκτες σετ (απόδοση 2.25)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ