ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Οδηγεί στο 2.15 η Σάκκαρη το παιχνίδι με την Πλίσκοβα

Maria Sakkari, of Greece, reacts during her match to Bianca Andreescu, of Canada, during the fourth round of the US Open tennis championships, Tuesday, Sept. 7, 2021, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during her match to Bianca Andreescu, of Canada, during the fourth round of the US Open tennis championships, Tuesday, Sept. 7, 2021, in New York. (AP Photo/) JOHN MINCHILLO / AP PHOTO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Καρολίνα Πλίσκοβα για το τουρνουά του Indian Wells.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο. 7) θα αναμετρήσει απόψε με την Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο. 17), στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου στο 1000αρι Open του Indian Wells (20:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Οι δύο αθλήτριες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν πέντε φορές, με την Πλίσκοβα να έχει το πάνω χέρι, με τρεις νίκες έναντι δύο της Σάκκαρη. Η πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, ήταν στις 21 Φεβρουαρίου, στο 1000αρι τουρνουά στο Ντουμπάι, όπου η 30χρονη Τσέχα επικράτησε καθαρά με 2-0 σετ (6-1, 6-2) και προκρίθηκε στη φάση των "16".

Η Σάκκαρη χρειάστηκε 2,5 ώρες για να αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Ανχελίνα Καλίνινα (Νο. 29) με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-4). Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε φτάσει ως στον τελικό στο Indian Wells, ωστόσο ηττήθηκε εκεί από την Ιγκα Σβιόντεκ.

Φέτος, οι πιθανότητές της, να κάνει μία ανάλογη πορεία στο Παλμ Σπρινγκς δεν είναι οι ίδιες, δεδομένου ότι δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η Σάκκαρη δυσκολεύτηκε και στον πρώτο γύρο, κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς (Νο. 41), καθώς χρειάστηκε και εκεί να κάνει ανατροπή (2-6, 6-4, 6-0).

Το φετινό ρεκόρ της Μαρίας είναι 13-5 και μέχρι στιγμής έχει να επιδείξει τρεις παρουσίες σε ημιτελικούς, στο Λιντς (WTA 250), στο United Cup (WTA 500) και στην Ντόχα (WTA 500).

Από την άλλη, το πρώην Νο. 1 του κόσμου, απέκλεισε αρχικά την Άννα Καλινσκάγια με 2-1 σετ (2-6, 6-0, 6-4) και εν συνεχεία καθάρισε με 2-0 σετ (6-1, 7-5) τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Το ρεκόρ φέτος της Πλίσκοβα είναι στο 15-5 και οι καλύτερες στιγμές της συνοψίζονται με τον προημιτελικό στο Ντουμπάι (WTA 1000) και τον προημιτελικό στο Open της Αυστραλίας.

Η Πλίσκοβα είναι από τα κορυφαία ονόματα στο γυναικείο τουρ. Έχει 32 τελικούς καριέρας, διαθέτει ένα πολύ ισχυρό σερβίς και προσπαθεί φέτος να βρει ξανά τη φόρμα της, μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο χέρι. Η Σάκκαρη θα χρειαστεί πολύ μεγάλα αποθέματα υπομονής για να κοντράρει την Τσέχα, η οποία στα πρώτα δύο παιχνίδια της στο Indian Wells έκανε 12 breaks!

Είναι λογικό, οι μπουκ να δίνουν ελαφρώς φαβορί την Πλίσκοβα, ωστόσο η Μαρία αναμένεται πολύ πιο ανταγωνιστική, συγκριτικά με ό,τι συνέβη στο Ντουμπάι πριν τρεις εβδομάδες. Στο 2.15 να κριθεί το παιχνίδι στα τρία σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάκκαρη – Πλίσκοβα: Τρία σετ (απόδοση 2.15), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ