ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το δεξί στο China Open η Σάκκαρη για το 1.80

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα © 2023 REFUGIO RUIZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο China Open.

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα σήμερα στο China Open (WTA 1000), το οποίο διεξάγεται στο Πεκίνο, αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο γύρο την Λίντα Φρουχβίρτοβα (16:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τους πρόωρους αποκλεισμούς στα τρία τελευταία Grand Slam (Roland Garros, Wimbledon, US Open) ξαναβρήκε τη φόρμα της μέσα στο φθινόπωρο και στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της έχει ρεκόρ 7-1.

Κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο της καριέρας της στο Guadalajara Open (WTA 100) και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό στο Pan Pasific Open του Τόκυο (WTA 500), όπου έχασε εκεί από το Νο. 4 της παγκόσμιας κατάταξης, την Τζέσικα Πεγκούλα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Σάκκαρη αυτή τη στιγμή είναι στην 9η θέση του ranking για τα WTA Finals και παλεύει να μπει στην οκτάδα για να λάβει μέρος στο τουρνουά των κορυφαίων της χρονιάς. Αυτό ασφαλώς απαιτεί να κάνει δύο πολύ καλές πορείες τόσο στο Πεκίνο, όσο και στο 500αρι τουρνουά που ακολουθεί στη Ζενγκζού.

Στον αντίποδα, η Φρουχβίρτοβα θεωρείται από τις ανερχόμενες τενίστριες του τουρ. Βρίσκεται στο Νο. 98 της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο είναι μόλις 18 ετών και είναι δεδομένο πως στο μέλλον θα σκαρφαλώσει πολλές θέσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τσέχα ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, φτάνοντας μέχρι τους "16" του Australian Open. Στη συνέχεια όμως, δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Μάλιστα από τα τέλη Ιουνίου και μετά πέρασε μία πολύ σημαντική κάμψη, γνωρίζοντας 9 διαδοχικές ήττες! Τελικά, έσπασε το αρνητικό ρεκόρ στο Ningbo Open (WTA 250), όπου κατάφερε να φτάσει ως τα ημιτελικά, χάνοντας πάντως εκεί από την Νταϊάνα Σνάιντερ (Νο. 85).

Στον πρώτο γύρο του China Open, η Φρουχβίρτοβα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της ντεφορμέ Αράντσα Ρους (Νο. 51) με 6-0, 6-3. Τώρα όμως θα τεθεί αντιμέτωπη με μία παίκτρια του Τοπ 10, επομένως το επίπεδο και η πρόκληση ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν, έχει ισχυρότατο κίνητρο, θέλει να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στο Πεκίνο και μπορεί να κερδίσει τη Φρουχβίρτοβα χωρίς να χάσει σετ. Πάνω σε αυτή τη λογική στέκεται το 1.80 της νίκης της με Under 20,5 Games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη – Λίντα Φρουχβίρτοβα: Νίκη Σάκκαρη & Under 20,5 Games (απόδοση 1.80), 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ