ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το δεξί στη Βαρκελώνη ο Τσιτσιπάς για το 1.85

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Τέιλορ Φριτζ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα με τον Τέιλορ Φριτζ AP PHOTO/DANIEL COLE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο ATP 500 της Βαρκελώνης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 5) κάνει πρεμιέρα απόψε στο Barcelona Open, αντιμετωπίζοντας για τον δεύτερο γύρο τον Πέδρο Κατσίν (Νο. 69). Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε μέχρι τον προημιτελικό στο Masters του Monte Carlo, γνωρίζοντας εκεί τον αποκλεισμό από τον Τέιλορ Φριτς (Νο. 10) με 2-0 σετ.

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε και χθες στη Βαρκελώνη, για το διπλό, παίρνοντας την πρόκριση μαζί με τον Μαού στο διπλό. Το ρεκόρ του στο μονό είναι 12-4 στο συγκεκριμένο τουρνουά. Πέρυσι έφτασε μέχρι τον προημιτελικό, χάνοντας εκεί από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Κάρλος Αλκαράθ (Νο. 2), με 2-1 σετ. Φέτος, είναι σε διαφορετικά ταμπλό με τον Ισπανό τενίστα, επομένως ο Τσιτσιπάς μπορεί να αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου μόνο στον τελικό. Βέβαια, ο Στέφανος είναι στην ίδια πλευρά με τον Σίνερ (Νο. 8), επομένως αν προχωρήσει μπορεί να διασταυρωθεί με τον Ιταλό στα ημιτελικά.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τσιτσιπάς έχει δύο τελικούς στη Βαρκελώνη, στο παρελθόν. Το 2018 και το 2020, όπου έχασε σε αμφότερους από τον Ραφαέλ Ναδάλ. Στον δεύτερο έπειτα από μεγάλη μάχη, στα τρία σετ, που είχε διάρκεια σχεδόν τρεις ώρες και 40 λεπτά!

Ο Κατσίν λογίζεται θεωρητικά ως χαμηλό εμπόδιο, έχοντας φέτος ρεκόρ 4-11 σε επίπεδο ATP, τη στιγμή που ο Τσιτσιπάς είναι στο 16-5. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Ολλανδό, Γκις Μπρούερ (Νο. 121) με 2-0 σετ. Πριν τη Βαρκελώνη, αποκλείστηκε στους "16" από τον συμπατριώτη του, Σεμπάστιαν Μπάες (Νο. 32), στο ATP 250 του Εστορίλ. Στον πρώτο γύρο στο Masters του Μαϊάμ, από τον Μάρτον Φούσκοβιτς (Νο. 74) και στον δεύτερο γύρο στο Masters του Indian Wells, από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο. 14), με 2-0 σετ (6-3, 6-1) σε περίπου μία ώρα και 20 λεπτά. Στον πρώτο γύρο είχε αποχαιρετίσει και το Australian Open κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο. 15) με 3-0 σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Αργεντινός τενίστας έχει συμμετάσχει φέτος και σε δύο τουρνουά Challenger. Τον Απρίλιο έπαιξε στη Μαδρίτη, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά έχασε εκεί από τον Αλεξάντερ Σεβτσένκο (Νο. 107) με 2-0 σετ.

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τον Κατσίν, ωστόσο είναι προφανώς παίκτης ανώτερου επιπέδου και αν δεν εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης, πιθανότατα θα καθαρίσει γρήγορα την πρόκριση στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Σαποβάλοφ-Κόβαλικ. Στο 1.85 η νίκη του Στέφανου με Under 19,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κατσίν – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Under 19,5 (απόδοση 1.85), όχι πριν τις 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ