ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Με το δεξί ο Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι Masters για το 2.07

Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Britain's Andy Murray in a men's singles match on day five of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns to Britain's Andy Murray in a men's singles match on day five of the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 7, 2023. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο Open του Σινσινάτι, το τελευταίο τουρνουά πριν ο Έλληνας πρωταθλητής πέσει στη μάχη του US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα απόψε στο Σινσινάτι Masters, αντιμετωπίζοντας στον δεύτερο γύρο το Νο. 40 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπεν Σέλτον (20:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Αυτή θα είναι η πρώτη ιστορικά αναμέτρηση μεταξύ των δύο τενιστών.

Ο Τσιτσιπάς μετά την κατάκτηση του Los Cabos Open, όπου πανηγύρισε τον 10ο τίτλο της καριέρας του, έχασε στον δεύτερο γύρο από τον Γκαέλ Μονφίς, στο Masters του Τορόντο. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι είναι υποχρεωμένος να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία στο Σινσινάτι, προκειμένου να διατηρηθεί στο Νο.4 του ATP Ranking πριν την κλήρωση του US Open, το οποίο ακολουθεί αμέσως μετά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει φέτος ρεκόρ 39-14 και παραδοσιακά στο Σινσινάτι τα πηγαίνει εξαιρετικά. Το 2020 και το 2021 έφτασε ως τα ημιτελικά, ενώ πέρυσι ηττήθηκε στον τελικό από τον Μπόρνα Τσόριτς.

Ο Σέλτον από την πλευρά του προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο, κερδίζοντας 2-1 με ανατροπή τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς (Νο. 29), ο οποίος υπενθυμίζεται πως είχε αποκλείσει τον Στέφανο στους "16" του Wimbledon. Ο 20χρονος Αμερικανός βελτίωσε έτσι το φετινό του ρεκόρ σε 12-19 στο τουρ. Ο Σέλτον ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, φτάνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προημιτελικό Grand Slam, στο Australian Open. Έκτοτε πάντως, δεν έχει καταφέρει να κάνει ξανά δύο κολλητές νίκες.

Ο Στέφανος μετράει επτά νίκες στα τελευταία εννιά ματς και αν πιάσει το ίδιο επίπεδο απόδοσης όπως στο Los Cabos, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σέλτον. Στο Μεξικό, ο Τσιτσιπάς κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του με 2-0 σετ. Στο 2.07 η νίκη του με Under 22,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Σέλτον: Νίκη Τσιτσιπάς & Under 22,5 Games (απόδοση 2.07), 20:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ