BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Με δύο επιλογές στο 2.15 στη μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball against Dominic Thiem of Austria during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball against Dominic Thiem of Austria during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπόρνα Τσόριτς, για τα προημιτελικά στο Masters της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 5) θα διεκδικήσει απόψε (21:30, Cosmote Sport 6HD, LIVE από το SPORT24) την πρόκριση στα ημιτελικά του Rome Masters απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς (Νο. 16).

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά τον Λορέντσο Σόνεγκο (Νο. 48), απέκλεισε ακόμη έναν Ιταλό για να φτάσει στους "8". Χρειάστηκε μία ώρα και 53 λεπτά προκειμένου να λυγίσει την αντίσταση του Λορέντσο Μουζέτι (Νο. 19) με 7-5, 7-5. Ο Στέφανος μπορεί να δέχθηκε δύο breaks, ωστόσο έκανε τέσσερα στον Ιταλό, στις 11 ευκαιρίες που είχε.

Για ακόμη μία φορά ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε κυρίως χάρη στο εξαιρετικό πρώτο σερβίς του, από το οποίο κέρδισε το 80% πόντων. Αντίθετα, στο δεύτερο σερβίς κέρδισε μόλις το 44% των πόντων, ωστόσο και πάλι ήταν σε καλύτερη μοίρα από το 41% του Μουζέτι.

Από την πλευρά του, ο Τσόριτς απέκλεισε στους "16" την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, τον Φάμπιαν Μάροζσαν (Νο. 135), ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε πετάξει εκτός του Κάρλος Αλκάραθ! Ο Τσόριτς μπορεί να έχασε με 6-3 το πρώτο σετ, ωστόσο έκανε την ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά με 2-1.

Η νίκη πάντως ήρθε αρκετά οριακά, με τον Κροάτη να σώνει τρία break-points στο δεύτερο και το τρίτο σετ και την ίδια στιγμή να κάνει δύο breaks σε ισάριθμες ευκαιρίες! Συνολικά, το Νο. 16 του κόσμου έμεινε στο κορτ δύο ώρες και δέκα λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Ούγγρου.

Για τον Τσόριτς ο αποψινός προημιτελικός θα είναι ο δεύτερος σερί σε χωμάτινο Masters, μετά από εκείνο στη Μαδρίτη. Για την ακρίβεια στην πρωτεύουσα της Ισπανίας έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, αλλά εκεί τον απέκλεισε ο Αλκάραθ (Νο. 2) με 2-0 σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, ο 26χρονος Κροάτης δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ασφαλώς ένας πολύ επικίνδυνος και υπολογίσιμος αντίπαλος. Άλλωστε, σε πέντε αναμετρήσεις με τον Στέφανο στο παρελθόν το ρεκόρ είναι 3-2 υπέρ του Τσόριτς. Ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει το πρώτο μεταξύ τους ματς στη Ρώμη το 2018, όταν ο Τσόριτς είχε αποσυρθεί στο πρώτο σετ. Έκτοτε, όλα τα παιχνίδια τους εξελίχθηκαν σε πραγματικές μάχες.

Ο Τσόριτς κέρδισε με 3-2 στο US Open το 2020 και εν συνεχεία έκανε ακόμη δύο νίκες κόντρα στον Τσιτσιπά, το 2022 στο Σινσινάτι και στη Βιέννη. Τον περασμένο Ιανουάριο πάντως, ο Στέφανος επικράτησε του Τσόριτς με 2-1 σετ (6-0, 6-7, 7-5) στο United Cup της Αυστραλίας.

Ο Τσιτσιπάς θεωρείται μία κλάση πάνω, ωστόσο ο Τσόριτς είναι ένας τενίστας με εξαιρετικά δυνατό backhand και φημίζεται για τη δυνατότητά του να αμύνεται αποτελεσματικά σε όλα τα μήκη και πλάτη το γηπέδου. Ο Στέφανος λοιπόν, καλείται να δείξει μεγάλα αποθέματα υπομονής, να συγκρατήσει την αυτοκυριαρχία του και να παραμένει καθόλα συγκεντρωμένος για να λυγίσει έναν αντίπαλο, κόντρα στον οποίο έχει αρνητική παράδοση.

Στη λογική λοιπόν ότι θα πάμε σε ένα γεμάτο ματς, μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη του Στέφανου με Over 20,5 games σε απόδοση 2.15. Στην ίδια τιμή ενδιαφέρουσα εναλλακτική είναι το Over 0,5 tiebreaks. Στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους παίχθηκε σε όλες τουλάχιστον ένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσιτσιπάς – Τσόριτς, 21:30

  • Νίκη Τσιτσιπάς & Over 20,5 Games (απόδοση 2.15)
  • Over 0,5 Tiebreaks (απόδοση 2.15)
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ