BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Ματς για γερά νεύρα και για 2.15 ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Ζβέρεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τον τρίτο γύρο στο 1000αρι indoor hard τουρνουά του Παρισιού.

Το μεγαλύτερο ματς της ημέρας στο Paris Masters είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, καθώς μιλάμε για μία κόντρα ανάμεσα σε δύο παίκτες του top 10 στην παγκόσμια κατάταξη (15:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Στο Νο. 6 ο Τσιτσιπάς και στο Νο. 9 ο Ζβέρεφ.

Ο Τσιτσιπάς πέρασε bye από τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο υπέταξε τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, κάνοντας μία εκπληκτική ανατροπή στο δεύτερο σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε κάτω με 5-2, αλλά έσωσε τέσσερα set points και τελικά ανέτρεψε την κατάσταση στο tiebreak. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Στέφανου απέναντι σε αντίπαλο από το top 20, μετά το Los Cabos (ΑΤP 250), όπου κατέκτησε τον τίτλο.

Στον αντίποδα, ο Ζβέρεφ χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει τόσο τον Μάρτον Φούσκοβιτς (Νο. 52) στον πρώτο γύρο, όσο και τον Ουγκό Ουμπέρ (Νο. 26) στον δεύτερο. Με τον Φούσκοβιτς ο Γερμανός τενίστας ανέτρεψε το 1-0 εις βάρος του, κερδίζοντας το δεύτερο και το τρίτο σετ. Στην κόντρα με τον Ουμπέρ η νίκη ήρθε κυριολεκτικά στο όριο, αφού δύο από τα τρία σετ κρίθηκαν στο tiebreak, με συνέπεια το παιχνίδι να κρατήσει πάνω από 3,5 ώρες!

Ο Ζβέρεφ έχει κερδίσει φέτος δύο τίτλους, στην Τσενγκντού (ATP 250, σκληρή επιφάνεια) και στο Αμβούργο (ATP 500, χώμα). Επίσης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο US Open, ως τα ημιτελικά στο Roland Garros, ενώ σε ό,τι αφορά στα Masters έκανε την καλύτερή του πορεία στο Σινσινάτι, προχωρώντας ως τους "4". Η αλήθεια είναι πως σε κανένα σημείο της σεζόν δεν βρήκε μία σταθερότητα στην απόδοσή του, ωστόσο στα τελευταία δύο τουρνουά έχει ρεκόρ 4-1, χάνοντας μόνο από τον Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο. 5) στα προημιτελικά της Βιέννης (ATP 500), στα τρία σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο 26χρονος Γερμανός έχει φέτος συμπληρώσει 53 νίκες σε 78 παιχνίδια. 49-21 είναι το αντίστοιχο ρεκόρ του Τσιτσιπά. Οι δυο τους έχουν παίξει 12 φορές στο παρελθόν, με τον Στέφανο να έχει το πάνω χέρι με οκτώ νίκες έναντι τεσσάρων του Ζβέρεφ. Σε επίπεδο Masters το ρεκόρ είναι 4-2 υπέρ του Τσιτσιπά, ενώ σε σκληρή επιφάνεια υπερισχύει ξανά ο Έλληνας πρωταθλητής με 4-3.

Στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες μονομαχίες τους, ο νικητής κρίθηκε στα τρία σετ, με πιο πρόσφατη εκείνη στο Masters της Ρώμης το 2022. Πολύ πιθανό να δούμε και σήμερα τρία σετ, ανάμεσα σε δύο αθλητές υψηλού επιπέδου, που γνωρίζουν άριστα ο ένας το παιχνίδι του άλλου, αλλά έχουν και αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή τους. Στο 2.15 να πάει το παιχνίδι στο Over 2,5 σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Over 2,5 σετ (απόδοση 2.15), 15:30

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ