ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Καθαρίζει σε λιγότερο από 1:30 ώρα ο Τσιτσιπάς για το 1.85

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Madrid Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Madrid Open © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο 1000αρι τουρνουά της Ρώμης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Masters της Ρώμης κόντρα στον Νούνο Μπόρζες, που βρίσκεται στην 88η θέση στο ATP Ranking (Οχι πριν τις 16:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος έφτασε πέρυσι μέχρι τον τελικό στο συγκεκριμένο Masters, αλλά έχασε εκεί από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το ρεκόρ φέτος του Έλληνα πρωταθλητή είναι 23-7 και ειδικά στο χώμα 9-3. Μέχρι στιγμής έχει λάβει μέρος σε τρία χωμάτινα τουρνουά. Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Monte-Carlo, όπου έχασε στον προημιτελικό από τον Τέιλορ Φριτς. Ακολούθησε η πορεία του μέχρι τον τελικό της Βαρκελώνης (ATP 500), για να ηττηθεί εκεί από τον Κάρλος Αλκαράθ και εν συνεχεία αποκλείστηκε στον προημιτελικό του Madrid Open, χάνοντας με 2-1 σετ από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Νο. 65).

Παρά την ήττα του από τον πολύπειρο Γερμανό, ο Τσιτσιπάς είναι κατά κανόνα συνεπής στα παιχνίδια με αντιπάλους κάτω από το Top 10 και φυσικά θεωρείται το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Μπόρζες. Ο 26χρονος Πορτογάλος έχει φέτος ρεκόρ 3-8 σε επίπεδο ATP.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον πρώτο γύρο στη Ρώμη, ήταν εξαιρετικός και απέκλεισε σχετικά εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-1) τον Ντούσαν Λάγιοβιτς (Νο. 44), ωστόσο στην καριέρα του δεν έχει κερδίσει ποτέ παίκτη από την πρώτη δεκάδα.

Στη Μαδρίτη έχασε με 2-0 στον πρώτο γύρο από τον Μάρκος Γκιρόν (Νο. 61). Στη Βαρκελώνη απέκλεισε τον Ιλια Ιβάσκα (Νο. 61), όμως στον δεύτερο γύρο δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση κόντρα στον Αλκαράθ και αποκλείστηκε με 6-3, 6-1. Επίσης, στο Εστορίλ (ATP 250) έχασε στα δύο σετ από τον Κουεντέν Αλίς (Νο. 80) στον πρώτο γύρο.

Εκτός απροόπτου, ο Στέφανος θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπόρζες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Άλλωστε, η νίκη του Νο. 5 στον κόσμο με 2-0 προσφέρεται κάτω από το 1.40. Πιο ενδιαφέρουσα στοιχηματικά επιλογή είναι το Under 93,5 σε απόδοση 1.85, για τη χρονική διάρκεια του ματς.

Στις τελευταίες νίκες του στο χώμα με 2-0 σετ ο Στέφανος συνήθως καθαρίζει τα παιχνίδια του σε λιγότερο από 1:30 ώρα. Με τον Σαπάτα-Μιράγιες χρειάστηκε 74 λεπτά, με τον Άλεξ Ντε Μιρόρ 82, με τον Ντένις Σαποβάλοφ 77 και με τον Πέδρο Κασίν 79.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Μπόρζες: Under 93,5 λεπτά (απόδοση 1.85), όχι πριν τις 16:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ