ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για το 7x7 ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κατσάνοφ

DAVIS CUP /  -  / 2  (  / EUROKINISSI)
DAVIS CUP / - / 2 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σημαντική αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάρεν Κατσάνοφ για το Masters του Μαϊάμι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φτάνει για δεύτερη σερί σεζόν στον τέταρτο γύρο του Miami Open. Πέρυσι αποκλείστηκε εκεί από τον μετέπειτα πρωταθλητή του τουρνουά, Κάρλος Αλκαράθ, φέτος φιλοδοξεί να κάνει τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω, καθώς παίζει με τον Κάρεν Κατσάνοφ (21:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Ρώσο τενίστα, αφού σε έξι συναντήσεις τους στο παρελθόν μετράει ισάριθμες νίκες. Πιο πρόσφατη η επικράτησή του στον ημιτελικό του Australian Open με 3-1 σετ, τον περασμένο Ιανουάριο.

Βέβαια, το Νο. 3 του κόσμου είναι φανερό πως αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του φόρμα. Αποτυπώθηκε αυτό και στον προηγούμενο γύρο, όπου ο Στέφανος χρειάστηκε τρία σετ και πάνω από δύο ώρες για να αποκλείσει τον Κρίστιαν Γκαρίν. Υπό κανονικές συνθήκες, αν δηλαδή ο Στέφανος ήταν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς θα είχε αποκλείσει τον Χιλιανό με 2-0. Το γεγονός όμως πως έμεινε χωρίς επίσημο ματς 17 ημέρες, τελικά αποδείχθηκε πως τον επηρέασε αρνητικά και έτσι έδωσε δικαιώματα σε έναν τενίστα που φημίζεται κυρίως για την ικανότητά του στο χώμα και όχι στις γρήγορες σκληρές επιφάνειες.

Στο τέλος της ημέρας βέβαια, αυτό που μένει είναι η επιστροφή του Τσιτσιπά στις νίκες, ωστόσο είναι σίγουρο πως απόψε θα πρέπει να βελτιώσει αισθητά την απόδοσή του, διότι ο Κατσάνοφ είναι σαφώς πιο ποιοτικός αντίπαλος συγκριτικά με τον Γκαρίν. Ο Ρώσος είναι στο Νο.16 της παγκόσμιας κατάταξης και στον προηγούμενο γύρο καθάρισε εύκολα (6-2, 6-4) τον ταλαντούχο Τσέχο, Γίρι Λέχετσκα (Νο. 44). Έφτασε έτσι το ρεκόρ του στο 11-5 μέσα στο 2023.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Κατσάνοφ φτάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τέταρτο γύρο του Miami Open. Το 2018 και το 2021 είχε αποκλειστεί στον τρίτο γύρο και συνολικά ο απολογισμός του στο συγκεκριμένο Masters είναι 4-6, τη στιγμή που ο Τσιτσιπάς είναι στο 8-4.

Με βάση πάντως τη φόρμα των δύο αθλητών στην παρούσα φάση και το αυξημένο κίνητρο του Κατσάνοφ να πετύχει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Στέφανο, δικαιολογείται απόλυτα το σετ των μπουκ, που έχουν μοιράσει εντελώς στα ίσα το καρπούζι (στο 2.00 τόσο η νίκη του Τσιτσιπά, όσο και του Κατσάνοφ). Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε μία αμφίρροπη μάχη, η οποία λογικά θα κριθεί στα τρία σετ, σε απόδοση 2.15. Το ίδιο είχε συμβεί στη μεταξύ τους αναμέτρηση τόσο το 2022 στο Masters της Ρώμης, όσο και το 2021 στο Ρότερνταμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κατσάνοφ – Τσιτσιπάς: Να κριθεί στα τρία σετ (απόδοση 2.15), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ