ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για το 3x3 ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τιμ, στο 2.07

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Davis Cup EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και ανάλυση για την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Βιέννης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει απόψε πρεμιέρα στο Erste Bank Open της Βιέννης (ATP 500), αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο τον Ντόμινικ Τιμ (18:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Για τον Τσιτσιπά αυτό είναι το δεύτερο διαδοχικό indoor τουρνουά που λαμβάνει μέρος μετά την παρουσία του στο European Open της Αμβέρας (ATP 250), όπου έφτασε ως στον ημιτελικό, αλλά αποκλείστηκε εκεί από τον 19χρονο Αρτούρ Φις με 7-6, 7-6.

Παρότι ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό έδειξε πως βρίσκει ξανά τη φόρμα του κι έκανε δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Los Cabos (ATP 250) στις αρχές Αυγούστου.

Στον αντίποδα, ο Τιμ προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο, όμως είναι φανερό πως ακόμη έχει δρόμο μπροστά του. Ο 30χρονος Αυστριακός, που έχει φτάσει ακόμη και στο Νο. 3 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο. 97 κι έχει φέτος ως χαϊλάιτ την παρουσία του στον τελικό του Κίτσμπουελ (ATP 250 – χώμα), τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως ο Τσιτσιπάς έτσι και ο Τιμ συμμετείχε και αυτός στο τουρνουά της Αμβέρσας. Εκεί απέκλεισε δύσκολα στον πρώτο γύρο τον Λούκα Νάρντι (Νο. 133) με 2-1 σετ, όμως στους “16” αποκλείστηκε στα τρία σετ από τον Γιανίκ Χάνφμαν (Νο. 56). Με τον Γερμανό έπαιξε στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς και τον κέρδισε εύκολα με 2-0.

Φέτος οι δύο αθλητές έχουν ήδη συναντηθεί δύο φορές με τον Τσιτσιπά να μετράει ισάριθμες νίκες και να ισοφαρίζει σε 5-5 το ρεκόρ κόντρα στον Τιμ. Τον Απρίλιο ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κερδίσει με 2-1 σετ τον Τιμ στο Masters της Μαδρίτης και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε τον Αυστριακό και του είπε "το έχεις ακόμη", θέλοντας να του δώσει κουράγιο στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Ακόμη πιο συναρπαστική ήταν η μονομαχία τους στο Wimbledon τον Ιούλιο, με τον Τσιτσιπά να λυγίζει τελικά τον Τιμ στα πέντε σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Τσιτσιπάς έχει φέτος 45 νίκες σε 65 αγώνες, το ρεκόρ του σε σκληρές επιφάνειες είναι 24-11 και με βάση τα όσα έδειξε στην Αμβέρσα έχει τον πρώτο λόγο και απόψε. Από την άλλη, ο Τιμ δεν έχει σχέση αυτή τη στιγμή με τον παίκτη που κέρδισε το US Open το 2020, ωστόσο παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και σίγουρα για πρώτο γύρο μάλλον θεωρείται δύσκολη κλήρωση.

Στο 2.07 η νίκη του Στέφανου με Over 20,5 Games, στη λογική ότι ο Τιμ αναμένεται ανταγωνιστικός. Σημειώνεται ότι και οι τρεις τελευταίες ήττες του Αυστριακού σε indoor hard επιφάνεια ήρθαν στα τρία σετ. Στην Αστάνα (ATP 250) από τον Ζεμπάστιαν Οφνερ (Νο. 58), στο Challenger της Μπρατισλάβα από τον Γκάμπριελ Ντιαλό (Νο. 164) και όπως είπαμε και πιο πάνω στην Αμβέρσα από τον Χάνφμαν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντόμινικ Τιμ: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 20,5 Games (απόδοση 2.07), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ