ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για την πρόκριση στους "8" ο Τσιτσιπάς, στο 2.05

Προγνωστικά Τένις: Για την πρόκριση στους "8" ο Τσιτσιπάς, στο 2.05
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα τον Νίκολας Χάρι με στόχο τη 12η διαδοχική του νίκη στο Monte Carlo και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Monte Carlo (COSMOTE SPORT 6 HD και Live από το SPORT24) διεκδικεί σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 3), ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νίκολας Χάρι (Νο. 58). Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε ξεκούραστα στους "16" τη Μεγάλη Τρίτη, αφού ο Μπενζαμέν Μπονζί αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού μετά από μόλις πέντε games, με το σκορ στο 4-1 υπέρ του Στέφανου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Τσιτσιπάς υπερασπίζεται τους δύο διαδοχικούς τίτλους που πήρε στο Masters του Monte Carlo πέρυσι και πρόπερσι. Στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει ρεκόρ 13-2 και το κυριότερο δείχνει πως έχει ανακτήσει τη φόρμα του μετά από ένα δύσκολο διάστημα όπου τον ταλαιπώρησε ένα τραυματισμός στον ώμο.

Στον αντίποδα, ο Χάρι πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, έχοντας ρεκόρ 12-3 σε συνολικά 15 αναμετρήσεις μέσα στο 2023. Βρίσκεται για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του Monte Carlo και στους δύο προηγούμενους γύρους απέκλεισε διαδοχικά τον Μπόρνα Τσόριτς (Νο. 20) με 2-0 σετ και τον Αλεξέι Ποπίριν (Νο. 94) με 2-1.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε περάσει τρεις προκριματικούς για να μπει στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, όπου έφτασε τελικά μέχρι τον δεύτερο γύρο. Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στα χωμάτινα τουρνουά, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο ATP 500 του Ρίο Ντε Τζανέιρο, γνωρίζοντας εκεί τον αποκλεισμό από τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο. 2) στα τρία σετ (6-7, 7-5, 0-6).

Ακολούθως κατέκτησε το ATP 250 της πατρίδας του, στο Σαντιάγο, κερδίζοντας μεταξύ άλλων στην πορεία του και τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο. 37), που φημίζεται για τις ικανότητες του στο χώμα.

Γενικά, ο Χάρι είναι ένας ανταγωνιστικός παίκτης στις χωμάτινες επιφάνειες, με 52 νίκες καριέρας σε συνολικά 86 παιχνίδια. Δεν αποκλείεται λοιπόν να κοντράρει ως ένα σημείο και τον Στέφανο. Βέβαια, ο Τσιτσιπάς είναι παίκτης ανώτερου επιπέδου και έχει αποδείξει ότι το χώμα του πάει, έχοντας στο ενεργητικό του, πέρα από τους δύο τίτλους στο Monte Carlo και έναν τελικό στο Roland Garros.

Η νίκη του Έλληνα πρωταθλητή είναι λογικά γκράντε φαβορί στο 1.25, ωστόσο ξεπερνάει το 2.00 αν τη συνδυάσουμε με το Over 20,5, στη λογική ότι ο Χάρι μπορεί να γεμίσει το παιχνίδι, όπως είχε κάνει κόντρα στον Αλκαράθ, τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει φέτος. Σημειώνεται άλλωστε, ότι επτά από τα τελευταία εννιά ματς του Χιλιανού τενίστα κρίθηκαν στα τρία σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χάρι – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Οver 20,5 games (απόδοση 2.05), όχι πριν τις 13:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ