ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για την πρόκριση στα ημιτελικά και το 2.05 ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Cristian Garin of Chile in three sets during the Miami Open tennis tournament, Monday, March 27, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Cristian Garin of Chile in three sets during the Miami Open tennis tournament, Monday, March 27, 2023, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Marta Lavandier) AP

Φουλ για την πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που αντιμετωπίζει σήμερα τον Άλεξ Ντε Μινόρ. Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 5) διεκδικεί σήμερα την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Barcelona Open, κόντρα στον... αγαπημένο του αντίπαλο τον Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο. 119). Οι δύο τενίστες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 11 φορές, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μετράει 10 νίκες. Έχει δηλαδή ξεκάθαρα την υπεροχή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (COSMOTE SPORT 6HD, LIVE SPORT24).

Σε επίπεδο ATP, ο Τσιτσιπάς έχει ρεκόρ 8-0 απέναντι στον 24χρονο Αυστραλό. Η μοναδική νίκη του Ντε Μινόρ εντοπίζεται πίσω το 2017 σε τουρνουά Challenger, στο γρασίδι, στο Surbiton της Μεγάλης Βρετανίας.

Πέρυσι, ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε δύο φορές τον Ντε Μινόρ και τον κέρδισε χωρίς να χάσει σετ. Τόσο στο Ρότερνταμ (6-4, 6-4), όσο και στο Masters του Μiami (6-4, 6-3).

Στη Βαρκελώνη, ο Στέφανος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον δεύτερο και στον τρίτο γύρο. Πρώτα απέκλεισε με 2-0 σετ τον Πέδρο Κατσίν και χθες με το ίδιο σκορ τον Ντένις Σαποβάλοβ (Νο. 28), σε μία ώρα και 17 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς έσπασε το σερβίς του Καναδού τέσσερις φορές και έσβησε τα μόλις δύο break points που αντιμετώπισε. Επίσης, κέρδισε το 73% των πόντων από το πρώτο του σερβίς και το 63% από το δεύτερο.

Το Νο. 2 του ταμπλό βελτίωσε κι άλλο το φετινό του ρεκόρ φτάνοντας στο 18-5, ενώ στο ATP 500 της Βαρκελώνης έχει πλέον 14 νίκες σε συνολικά 18 αγώνες του! Μία από αυτές του 2021 κόντρα στον Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Στον αντίποδα, ο Ντε Μινόρ ξεπέρασε πανεύκολα στο δεύτερο γύρο του Barcelona Open το εμπόδιο του Αλεξάντερ Σεβτσένκο (Νο. 98), χάνοντας μόνο ένα game. Χθες, ήταν να αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ωστόσο ο Βούλγαρος δεν κατέβηκε να αγωνιστεί διότι ήταν άρρωστος και έτσι ο Αυστραλός προκρίθηκε χωρίς αγώνα στα προημιτελικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Ντε Μινόρ έφτασε φέτος μέχρι τους "16" του Australian Open, όπου αποκλείστηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 σετ (6-2, 6-1, 6-2). Στη συνέχεια είχε δύο παρουσίες στους προημιτελικούς του Ρότερνταμ (ATP 500) και της Μασσαλίας (ATP 250) και τον Μάρτιο κατέκτησε το τουρνουά του Ακαπούλκο (ATP 500), κερδίζοντας με 2-1 σετ στον ημιτελικό τον Χόλγκερ Ρούνε (Νο. 10) και με το ίδιο σκορ στον τελικό τον Τόμι Πολ (Νο. 23).

Στη συνέχεια ωστόσο, η φόρμα του εμφάνισε πτώση, αφού στα τρία Masters σε Indian Wells, Miami και Monte Carlo έκανε μόλις μία νίκη σε συνολικά τέσσερα ματς, χάνοντας από τους Μάρτον Φούσκοβιτς (Νο. 84), Κουεντέν Αλίς (Νο. 79) και Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Νο. 100).

Στην παρούσα φάση, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται φανερά σε άνοδο, ενώ ο Ντε Μινόρ παρουσιάζει μία κάμψη στην απόδοσή του. Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και την εντυπωσιακή παράδοση του Στέφανου απέναντι στον Αυστραλό, είναι λογικό ότι η καθαρή νίκη του Έλληνα πρωταθλητή ξεπερνάει οριακά το 1.70. Στο 2.05 το combo νίκη Τσιτσιπά και Under 21,5 games. Το συγκεκριμένο combo επαληθεύτηκε πέντε φορές στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς από το 2019 και μετά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντε Μινόρ – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Under 21,5 (απόδοση 2.05), 14:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ