ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για την πρόκριση και το 1.91 ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Σόνεγκο

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball against Dominic Thiem of Austria during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball against Dominic Thiem of Austria during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Λορέντσο Σόνεγκο στο Rome Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει απόψε τον Λορέντσο Σόνεγκο (Νο. 48) στον τρίτο γύρο του Masters της Ρώμης και είναι ασφαλώς το καθαρό φαβορί για τη νίκη, σε απόδοση 1.20 (15/05, όχι πριν τις 20.00, Cosmote Sport HD6, LIVE από το SPORT24).

Το Νο. 5 του κόσμου δεν δυσκολεύτηκε στον προηγούμενο γύρο να αποκλείσει τον Πορτογάλο, Νούνο Μπόρζες (Νο. 88), έστω κι αν το παιχνίδι διεξήχθη σε δύο σκέλη, αφού το Σάββατο διακόπηκε λόγω βροχής και συνεχίστηκε την Κυριακή. Ο Στέφανος χρειάστηκε εν τέλει μόλις 1 ώρα και 11 λεπτά για να φτάσει σε ένα καθαρό 2-0 με 6-3, 6-3. Κέρδισε το 87% των πόντων από το πρώτο σερβίς του, δεν επέτρεψε ούτε ένα break point στον αντίπαλό του και εκμεταλλεύτηκε τις τρεις από τις έξι ευκαιρίες που είχε για break.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, ο Τσιτσιπάς βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ σε 24-7, ενώ στο χώμα μετράει δέκα νίκες και μόλις τρεις ήττες. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στη Ρώμη, αλλά εκεί ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Φέτος έχει να επιδείξει ήδη δύο τελικούς, στο Open της Βαρκελώνης (ATP 500) και στο Australian Open, όπου έχασε από τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόλε αντίστοιχα.

Από την πλευρά του, ο Σόνεγκο απέκλεισε κατά σειρά τους Ζερεμί Σαρντί (Νο. 591) και Γιοσιχίτο Νισιόκα (Νο. 32) για να φτάσει στον τρίτο γύρο. Ο Ιταλός τενίστας έχασε μόνο τρία games στο παιχνίδι με τον Γάλλο. Αντίθετα, κόντρα στην Ιάπωνα τα σετ ήταν πολύ πιο γεμάτα (7-5, 6-3) και παρότι κέρδισε τελικά με 2-0, χρειάστηκε μία ώρα και 46 λεπτά για να κλείσει το ματς.

Ο Σόνεγκο έχει ρεκόρ φέτος 12-12 (4-3 στο χώμα). Πριν τη Ρώμη, όπου το 2021 είχε φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, συμμετείχε σε τρία χωμάτινα τουρνουά, ωστόσο έκανε μόλις δύο νίκες. Στο Masters του Monte-Carlo αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ (No. 5). Στον δεύτερο γύρο είπε αντίο και στο Μόναχο (ATP 250), χάνοντας από τον Κρίστιαν Γκάριν (Νο. 86), ενώ στο Masters της Μαδρίτης αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ (Νο. 65), που μετέπειτα κέρδισε και τον Τσιτσιπα. Και οι τρεις αυτές ήττες ήρθαν χωρίς να κερδίσει κάποιο σετ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, ο Ιταλός δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά στο χώμα φέτος. Αντίθετα, ο Στέφανος είναι από τους καλύτερους παίκτες του τουρ στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Στην καριέρα του έχει τέσσερις τίτλους και συνολικά 11 τελικούς στο χώμα. Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν ο Τσιτσιπάς έχει φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά σε όλα τα χωμάτινα τουρνουά που έλαβε μέρος. Επίσης, σε δύο κόντρες με τον Σόνεγκο στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Αμφότερες το 2021, σε σκληρές ωστόσο επιφάνειες (Μαϊάμι και Σινσινάτι.

Η καθαρή νίκη του Τσιτσιπά, δηλαδή με 2-0 σετ προσφέρεται στο 1.60. Στέκεται και το combo νίκη Τσιτσιπά με Over 19,5 games στο 1.91, στη λογική ότι ο Σόνεγκο παίζει πρακτικά εντός έδρας και ως ένα σημείο αναμένεται ανταγωνιστικός, επομένως περιμένουμε τουλάχιστον ένα γεμάτο σετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσιτσιπάς – Σόνεγκο: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 games (αποδοση 1.91), όχι πριν τις 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ