ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Για την 9η νίκη της στα τελευταία 10 ματς η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη Ⓒ 2023 REFUGIO RUIZ/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μαρίας Σάκακρη με τη Σινγιού Γουάνγκ, στο China Open.

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά τον τίτλο στη Γουαδαλαχάρα (WTA 1000) και την εξαιρετική της πορεία ως τα ημιτελικά στο Τόκυο (WTA 500), επιβεβαίωσε και στο China Open (WTA 1000) ότι βρίσκεται σε τοπ φόρμα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε με 2-0 σετ την Λίντα Φρουχβίρτοβα στον δεύτερο γύρο και το πρωί της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Κινέζα Σινγιού Γουάνγκ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Κόντρα στην Τσέχα, Νο. 98 στον κόσμο, η Σάκκαρη χρειάστηκε 91 λεπτά για να καθαρίσει την πρόκριση. Παρότι δέχθηκε δύο break στο πρώτο σετ, το κέρδισε 6-4, κάνοντας με τη σειρά της τρία. Στο δεύτερο κυριάρχησε απόλυτα και επικράτησε με 6-2.

Έφτασε έτσι τις οκτώ νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια της, έχοντας χάσει μόνο από την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο. 4) σε αυτό το διάστημα.

Για τη Σάκκαρη είναι πολύ σημαντικό να προκριθεί στην οκτάδα του China Open και να μαζέψει κι άλλους βαθμούς, καθώς κυνηγάει την είσοδό της στα WTA Finals, που θα διεξαχθούν στο Κανκούν.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση, ωστόσο έχει κλείσει αισθητά την ψαλίδα από τις Μαρκέτα Βοντρούσοβα, Καρολίνα Μούχοβα και Ονς Ζαμπέρ, που κατέχουν τις τελευταίες τρεις προνομιούχες θέσεις. Καμιά τους δεν συνεχίζει στο China Open, επομένως για τη Σάκκαρη είναι η μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο, ακόμη και να τις προσπεράσει αν φτάσει ως στον τελικό.

Πρώτα όμως πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουάνγκ (05/10 10:45 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24), που έκανε την έκπληξη στο δεύτερο γύρο, κερδίζοντας με 2-0 σετ την Ντάρια Κασάτκινα (Νο. 13).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η 22χρονη Κινέζα θεωρείται από τις ανερχόμενες τενίστριες στη χώρα της και μετά το China Open, ακόμη κι αν ηττηθεί από τη Σάκκαρη, θα βρεθεί στην κορυφαία θέση της καριέρας της στο παγκόσμιο ranking, καθώς με τη νίκη που πέτυχε επί της Κασάτκινα σκαρφάλωσε στην 31η. Η Γουάνγκ, πριν το China Open, έφτασε τον Σεπτέμβριο ως τα ημιτελικά στην Οσάκα (WTA 250) και ως τους 16 στο US Open.

Η Γουάνγκ είναι προφανώς πιο υπολογίσιμη αντίπαλος από τη Φρουχβίρτοβα και το γεγονός ότι παίζει εντός έδρας περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Η Σάκκαρη πάντως διανύει περίοδο φόρμας, παίζει πλέον γεμάτη αυτοπεποίθηση και οι τελευταίες οκτώ νίκες της ήρθαν όλες με καθαρό σκορ.

Το ενδεχόμενο να κερδίσει τη Γουάνγκ με Over 17,5 Games προσφέρεται στο 1.82. Στο συγκεκριμένο σενάριο καλύπτουμε και την πιθανότητα να χρειαστεί η Μαρία τρία σετ για να λυγίσει τη Γουάνγκ, ενώ η επιλογή μας μπορεί να επαληθευτεί ακόμη και στο 2-0, στη λογική ότι τουλάχιστον ένα από τα δύο σετ θα είναι γεμάτο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη – Σινγιού Γουάνγκ: Νίκη Σάκκαρη & Over 17,5 Games (απόδοση 1.82), 10:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ