ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Φουλ για τους "8" του Madrid Open ο Τσιτσιπάς στο 2.00

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball against Dominic Thiem of Austria during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball against Dominic Thiem of Austria during their match at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Saturday, April 29, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez) © 2023 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπερνάμπε Σαπάτα Μιράλιες στη φάση των "16" στο Masters της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε στα πρώτα δύο παιχνίδια του στο Madrid Open, αφού χρειάστηκε τρία σετ για να αποκλείσει τόσο τον Ντόμινικ Τιμ, όσο και τον Σεμπάστιαν Μπάες. Η ουσία ωστόσο είναι, πως το Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο. 4 του ταμπλό προκρίθηκε στους "16" και θα διεκδικήσει απόψε κόντρα στον Μπερνάμπε Σαπάτα Μιράλιες (Νο. 42) την είσοδό του στην οκτάδα του τουρνουά (Όχι πριν τις 22:15 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε δύο ώρες και 14 λεπτά για να λυγίσει τη Δευτέρα, την αντίσταση του Μπάες (No. 31). Κέρδισε το 75% των πόντων από το πρώτο του σερβίς, αξιοποίησε τρεις από τις οκτώ ευκαιρίες που είχε για break και έσωσε τέσσερα από τα έξι break points που έδωσε. Βελτίωσε έτσι το φετινό του ρεκόρ σε 22-6 και αυτό στη Μαδρίτη σε 10-4.

Επίσης, ο Στέφανος έχει πλέον οκτώ νίκες σε δέκα ματς σε χώμα την τρέχουσα σεζόν, χάνοντας μόνο από τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο. 2) στον τελικό της Βαρκελώνης (ATP 500) και από τον Τέιλορ Φριτς (Νο. 10) στον προημιτελικό του Monte Carlo (Masters).

Στον αντίποδα, ο Σαπάτα Μιράλιες πραγματοποιεί φέτος την κορυφαία σεζόν της καριέρας του και για πρώτη φορά, μετά το Masters της Μαδρίτης, θα ανέβει στην πρώτη 40αδα της παγκόσμιας κατάταξης. Προηγουμένως τα είχε πάει εξαιρετικά στα χωμάτινα τουρνουά της Νοτίου Αμερικής, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο Μπουένος Αϊρες (ATP 250) και στο Ρίο (ATP 500), όπου έχασε αντίστοιχα με 2-0 σετ από τον Αλκαράθ και με 2-1 σετ από τον Κάμερον Νόρι (Νο. 13).

Ακολούθως προχώρησε μέχρι τον προημιτελικό στο Εστορίλ (ATP 250), αποκλείστηκε πρόωρα στο Monte Carlo και πριν το Madrid Open έχασε στον δεύτερο γύρο του Barcelona Open από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (Νο. 25).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην παρθενική του συμμετοχή στο τουρνουά της ισπανικής πρωτεύουσας, ο τενίστας από τη Βαλένθια φτάνει στον τέταρτο γύρο, έχοντας στο ενεργητικό του ήδη τρεις νίκες. Στις προηγούμενες τέσσερις παρουσίες του σε Masters, ο 26χρονος Ισπανός δεν είχε περάσει ποτέ τον πρώτο γύρο.

Ο Σαπάτα Μιράλιες ξεκίνησε με νίκη-ανατροπή επί του ΜακΚένζι ΜακΝτόναλντ (Νο. 54), αποσοβώντας μάλιστα δύο match points! Ακολούθησε η νίκη με 2-0 επί του Ντάνιελ Εβανς (Νο. 24) και στον τρίτο γύρο χρειάστηκε ξανά τρία σετ για να λυγίσει τον Ρόμαν Σαφιούλιν (Νο. 112), σε ένα ματς όπου είχε 33 winners και 3/11 break points.

Το φετινό ρεκόρ του Σαπάτα Μιράλιες είναι πλέον στο 13-11. Και οι 13 νίκες του έχουν έρθει στο χώμα. Για τον Ισπανό τενίστα το ματς με τον Στέφανο είναι πολύ μεγάλη πρόκληση και ασφαλώς, παίζοντας μπροστά στους συμπατριώτες του, θα έχει μαζί του και τη στήριξη της εξέδρας. Βέβαια, αν ο Τσιτσιπάς αποδειχθεί ξανά συνεπής στο πρώτο σερβίς δεν θα έχει πρόβλημα να προκριθεί στους "8". Ο Σαπάτα Μιράλιες πάντως, αναμένεται ως ένα σημείο να προσφέρει μάχη, όπως έκανε και ο Μπάες χθες. Σε τιμές διπλασιασμού η νίκη του Στέφανου με Over 19,5 games, που μπορεί να έρθει ακόμη κι αν ο Τσιτσιπάς επικρατήσει με 2-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαπάτα Μιράλιες – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 games (απόδοση 2.00), όχι πριν τις 22:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ