BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Φουλ για τελικό στη Βαρκελώνη ο Τσιτσιπάς, στο 2.22

Προγνωστικά Τένις: Φουλ για τελικό στη Βαρκελώνη ο Τσιτσιπάς, στο 2.22
@2023 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι για το τουρνουά της Βαρκελώνης (ATP 500).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο. 5) διεκδικεί σήμερα την πρόκρισή του στον 26ο τελικό της καριέρας του και τρίτο στο Barcelona Open. Αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στον ημιτελικό θα είναι ο Λορέντσο Μουζέτι (Νο. 20) (14:30 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Αψεγάδιαστη μέχρι στιγμής είναι η τρέχουσα εβδομάδα για τον Στέφανο, ο οποίος έφτασε στον ημιτελικό της Βαρκελώνης, κάνοντας τρεις νίκες, χωρίς να χάσει σετ και χωρίς να δεχθεί ούτε ένα break! Στον δεύτερο γύρο δεν έδωσε κανένα break point στον Πάμπλο Κατσίν. Στον τρίτο γύρο έσωσε τα δύο που αντιμετώπισε κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ. Ενώ στον χθεσινό προημιτελικό απέναντι στον Αλεξ Ντε Μινόρ, κέρδισε άνετα με 6-4, 6-2, σβήνοντας το μόλις ένα break point, που παρουσιάστηκε στο δρόμο του Αυστραλού.

Στον αντίποδα, ο Μουζέτι προκρίθηκε στον ημιτελικό άνευ αγώνα, αφού ο Γιανίκ Σίνερ δεν μπόρεσε χθες να αγωνιστεί, λόγω ασθένειας. Προηγουμένως, είχε αποκλείσει άνετα στον δεύτερο γύρο με 2-0 σετ τον Τζέισον Κούμπλερ (Νο. 66) και στους “8” τον Κάμερον Νόρι (Νο. 13), με ανατροπή (3-6, 6-4, 6-1).

Ο 21χρονος Ιταλός θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στον ημιτελικό της Βαρκελώνης και θα προσπαθήσει να βρεθεί τρίτη φορά σε τελικό. Πέρυσι κέρδισε τους πρώτους του τίτλους, στο Αμβούργο (ATP 500) και στη Νάπολη (ATP 250).

Ο Μουζέτι ξεκίνησε τη σεζόν φτάνοντας μέχρι τον τελικό στο United Cup. Εν συνεχεία έπεσε θύμα έκπληξης στο Australian Open, χάνοντας στον πρώτο γύρο από τον Λόιντ Χάρις (Νο. 186). Ακολούθως είχε τρεις παρουσίες σε προημιτελικούς, στο Μπουένος Αϊρες (ATP 250) στο Μαρακές (ATP 250) και στο Masters του Monte Carlo, όπου αποκλείστηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) από τον συμπατριώτη του, Γιανίκ Σίνερ (Νο. 8). Στα Masters που προηγήθηκαν σε Indian Wells και Miami έχασε από το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό (Νο. 68) και τον Γίρι Λέχετσκα (Νο. 44) αντίστοιχα.

Το ρεκόρ του Ιταλού φέτος είναι 11-9, ενώ ο Τσιτσιπάς μετράει 19 νίκες σε 24 αγώνες. Επίσης, ο Στέφανος έχει εξαιρετικό ρεκόρ (15-4) στη Βαρκελώνη. Υπενθυμίζεται, ότι το 2018 και το 2021 έχασε στον τελικό από τον Ραφαέλ Ναδάλ, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε στον προημιτελικό από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επίσης, ο Τσιτσιπάς στο head to head με τον Μουζέτι υπερέχει με τρεις νίκες έναντι καμίας. Πέρυσι, οι δύο τενίστες είχαν προσφέρει μία επική μάχη στο Roland-Garros, με τον Έλληνα πρωταθλητή να χάνει τα πρώτα δύο σετ, όμως στη συνέχεια να αντεπιτίθεται και να κερδίζει με 3-2! Οι άλλες δύο νίκες του Στέφανου είχαν έρθει το 2021, η μία με 2-0 σετ στο Ακαπούλκο (σκληρή επιφάνεια) και με 2-1 σετ στη Λιόν (χώμα).

Ο Μουζέτι χρησιμοποιεί ένα χέρι στο backhand όπως και ο Τσιτσιπάς και δείχνει πως του πάει αρκετά το χώμα, όπου έχει ρεκόρ 37-22. Βέβαια, ο Στέφανος είναι πιο ολοκληρωμένος τενίστας, έχει στο ενεργητικό του 82 νίκες καριέρας στο χώμα, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είναι εμφανές πως στη Βαρκελώνη στοχεύει στον πρώτο του τίτλο στη σεζόν.

Λογικά οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί τον Στέφανο σε τιμές οριακά πάνω από το 1.30. Πάντως, ο Μουζέτι αναμένεται φρέσκος, αφού δεν έπαιξε χθες και φυσικά θεωρείται πιο υψηλό εμπόδιο από τους Κατσίν, Σαποβάλοβ και Ντε Μινόρ. Ακόμη λοιπόν κι αν χάσει με 2-0, μπορεί τουλάχιστον να γεμίσει τα σετ. Στο 2.22 το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Τσιτσιπάς με Over 19,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μουζέτι – Τσιτσιπάς: Νίκη Τσιτσιπάς & Over 19,5 games (απόδοση 2.22), 14:30
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ