BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Αυτή τη φορά θα είναι δάκρυα χαράς

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό της Γουαδαλαχάρα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό της Γουαδαλαχάρα © 2023 REFUGIO RUIZ / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο τελικό της Μαρίας Σάκκαρη στο Open της Γουαδαλαχάρα.

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από τον οδυνηρό αποκλεισμό στο US Open, όταν η Μαρία Σάκκαρη με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωνε ότι μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τελικά, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει δριμύτερη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, που είχαν ρίξει την ψυχολογία της και τα ξημερώματα θα διεκδικήσει στο Open της Γουαδαλαχάρα τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της.

Είναι αλήθεια πως το 2023 δεν έχει φερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη Μαρία. Έχοντας μόνο δύο νίκες στο ενεργητικό της σε επίπεδο Grand Slam ένιωσε σε κάποια φάση ότι αδικεί τον εαυτό της και χρειάζεται κάπως να καθαρίσει το μυαλό της.

Η στήριξη πάντως που εισέπραξε μετά το ξέσπασμα στο US Open της έδωσε κουράγιο για να συνεχίσει και στο Μεξικό απέδειξε έμπρακτα ποιες είναι οι πραγματικές της δυνατότητες. Αυτή την εβδομάδα η Σάκκαρη βρήκε την αυτοπεποίθηση και το κέφι της, έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου και ειδικά στον ημιτελικό με την Καρολίν Γκαρσιά (Νο. 11) ήταν ισοπεδωτική.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε 6-3, 6-0 την κορυφαία Γαλλίδα τενίστρια αυτή τη στιγμή, καθαρίζοντας την υπόθεση πρόκριση μέσα σε 72 λεπτά! Η Σάκκαρη σε τέσσερα ματς στη Γουαδαλαχάρα μετράει 8-0 σετ και έχει χάσει μόλις 20 games, δείγμα ότι σε όλα τα παιχνίδια της κυριάρχησε απόλυτα. Μετά το τουρνουά, ανεξαρτήτως τι θα γίνει στον τελικό, θα βρίσκεται στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τα ξημερώματα πάντως, απομένει να κάνει άλλο ένα βήμα για να πανηγυρίσει τον πρώτο της WTA τίτλο μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και έξι χαμένους τελικούς στο μεσοδιάστημα, τελευταίος στην Ουάσινγκτον (WTA 500) στις αρχές Αυγούστου.

Αντίπαλός της θα είναι η Καρολάιν Ντολχάιντ (24/09 03:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24), η οποία ξεκίνησε το τουρνουά από τη θέση Νο. 111 και έχει ανατρέψει όλα τα προγνωστικά. Η 25χρονη Αμερικανίδα θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τελικό WTA διοργάνωση, ενώ προηγουμένως δεν είχε καν ξεπεράσει τον τρίτο γύρο σε 1000αρι τουρνουά.

Είναι χαρακτηριστικό, πως πριν τη Γουαδαλαχάρα, η Ντολχάιντ είχε μέσα στο 2023 μόλις τέσσερις νίκες σε επίπεδο WTA και στο Μεξικό κατάφερε να κάνει πέντε για να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Στην πορεία της απέκλεισε αρχικά την ανερχόμενη Στερνς (Νο. 43) και τη Βίκερι (Νο. 175). Εν συνεχεία σόκαρε την Αλεξάντροβα (Νο. 20), λύγισε με ανατροπή την Τρεβιζάν (Νο. 54) και έκανε την έκπληξη με τη φορμαρισμένη Κένιν (Νο. 53).

Η Ντολχάιντ χάρη στις εξαιρετικές της εμφανίσεις στη Γουαδαλαχάρα θα σκαρφαλώσει στο Νο. 42 της παγκόσμιας κατάταξης κι αν κερδίσει στον τελικό τη Σάκκαρη, τότε θα εκτοξευτεί στο Νο. 29.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για την Αμερικανίδα πάντως, το γεγονός ότι έχει φτάσει ως εδώ αποτελεί υπέρβαση. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα έδωσε μία αναμέτρηση παραπάνω από τη Σάκκαρη, που πέρασε bye τον πρώτο γύρο. Συνολικά, η Ντολχάιντ έπαιξε 13 games έναντι μόλις 8 της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τα δικά της παιχνίδια.

Η Ντολχάιντ είναι πεισματάρα και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον τελικό σε μεγάλα ράλι, ελπίζοντας ότι η Σάκκαρη θα χάσει κάποια στιγμή την υπομονή της και θα αρχίσει να κάνει λάθη. Αν η Μαρία πάντως πιάσει παρόμοια απόδοση με αυτή του ημιτελικού και σερβίρει ξανά τόσο καλά είναι δεδομένο πως θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Σε κάθε περίπτωση, η Σάκκαρη με τη συνέπεια της όλα αυτά τα χρόνια στο πιο υψηλό επίπεδο, αξίζει και με τον παραπάνω έναν μεγάλο 1000αρι τίτλο και φαίνεται πως το πλήρωμα του χρόνου επιτέλους ήρθε. Το 2023 ήταν αρκετά ζόρικο για την ίδια, φέρνοντας κυρίως δάκρυα και απογοήτευση, όμως είναι πλέον στο χέρι της να το κλείσει με την πιο γλυκιά ανάμνηση και τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα της. Στο 1.91 η νίκη της Σάκκαρη με Under 20,5 games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρολάιν Ντολχάιντ – Μαρία Σάκκαρη: Νίκη Σάκκαρη & Under 20,5 games (απόδοση 1.91), 03:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ