ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Από τη Σάκκαρη εξαρτάται η πρόκριση και το 1.98

Maria Sakkari, of Greece, celebrates winning a point against Anhelina Kalinina, of Ukraine, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 12, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, celebrates winning a point against Anhelina Kalinina, of Ukraine, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 12, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον προημιτελικό της Μαρίας Σάκκαρη με την Έμα Ναβάρο στο San Diego Open.

Η Μάρια Σάκκαρη θα διεκδικήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής την πρόκρισή της στα ημιτελικά του San Diego Open (WTA 500). Αντίπαλος της θα είναι η 22χρονη Αμερικανίδα Έμα Ναβάρο την οποία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά (15/09 05:00 Live από το SPORT24).

Το Νο. 3 του ταμπλό και Νο. 9 του κόσμου σημείωσε μία άκοπη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Καμίλα Οσόριο, στο πρώτο της ματς μετά τον αποκλεισμό της στο US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε με 6-3 το πρώτο σετ, κάνοντας break στο όγδοο game και στο δεύτερο σετ, με το σκορ ισόπαλο στο 2-2, η Κολομβιανή τενίστρια αποσύρθηκε για ιατρικούς λόγους.

Παρότι το ματς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, η Σάκκαρη είχε ανάγκη αυτή τη νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς μετά το US Open είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο, με δακρυσμένα μάτια, να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις, προκειμένου να ανασυνταχθεί.

Στον αντίποδα, η Ναβάρο για πρώτη φορά στην καριέρα της προχωρά τόσο βαθιά σε ένα 500αρι τουρνουά σκληρής επιφάνειας. Το εντυπωσιακό είναι πως έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, κάνοντας τέσσερις διαδοχικές νίκες, δύο για τα προκριματικά και άλλες δύο στο κυρίως ταμπλό, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Τζασμίν Παολίνι (Νο. 33) και στον δεύτερο την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς (Νο. 102). Χάρη στην πορεία της στο Σαν Ντιέγκο, η νεαρή Αμερικανίδα θα σκαρφαλώσει για πρώτη φορά στο Νο. 52 της παγκόσμιας κατάταξης.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Ναβάρο διανύει περίοδο φόρμας, ωστόσο απόψε θα δώσει πέμπτο ματς σε διάστημα πέντε ημερών. Είναι σαφώς πιο επιβαρυμένη από την Μαρία, και φυσικά καμία νίκη της από τις προηγούμενες τέσσερις δεν ήρθε με αντίπαλο ανάλογης ποιότητας με τη Σάκκαρη.

Είναι αλήθεια πως η Σάκκαρη στην παρούσα φάση έχει εύθραυστη ψυχολογία και είναι αβέβαιο αν μπορεί να διατηρήσει ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Αν το κάνει αυτό, δεν θα έχει πρόβλημα να "καθαρίσει" τη Ναβάρο, η οποία έχει ήδη κάνει υπέρβαση φτάνοντας ως εδώ.

Σε κάθε περίπτωση, η Σάκκαρη έχει μπροστά της ανοιχτό δρόμο για να φτάσει τουλάχιστον ως τον τελικό (αν περάσει θα παίξει στον ημιτελικό με την Ποτάποβα ή την Κένιν) και στο Σαν Ντιέγκο ίσως είναι η ευκαιρία της να επιστρέψει στους τίτλους μετά από 4 χρόνια. Στο 1.98 η νίκη της με Under 26,5 Games.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρία Σάκκαρη – Έμα Ναβάρο: Νίκη Σάκκαρη & Under 26,5 Games (απόδοση 1.98), 05:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ