BIG GAMES BET

Προγνωστικά Τένις: Αουτσάιντερ ο Τσιτσιπάς, μπορεί όμως να το οδηγήσει στο 2.40

Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Milos Raonic, of Canada, during the first round of the U.S. Open tennis championships, Monday, Aug. 28, 2023, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, returns a shot to Milos Raonic, of Canada, during the first round of the U.S. Open tennis championships, Monday, Aug. 28, 2023, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον μεγάλο ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Open της Βιέννης.

Οι μονομαχίες του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού ως γνωστόν οι δύο παίκτες δεν διατηρούν και τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Η αντιπαλότητά τους είναι από τις μεγαλύτερες στο σύγχρονο τένις, επομένως ο σημερινός ημιτελικός στο Erste Bank Open (ATP 500) της Βιέννης έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός blockbuster (15:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Οι δύο τενίστες έχουν συναντηθεί 12 φορές στο παρελθόν, με τον Μεντβέντεφ να μετράει οκτώ νίκες και τον Τσιτσιπά τέσσερις. Φέτος, αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά της Ρώμης, με τον Μεντβέντεφ να κερδίζει 7-5, 7-5 τον περασμένο Μάιο και εν συνεχεία να κατακτάει τον πρώτο χωμάτινο τίτλο Masters στην καριέρα του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 27χρονος Ρώσος τενίστας, πανηγύρισε τη νίκη του κόντρα στον Τσιτσιπά με ένα μίνι χορευτικό, όπως ακριβώς είχε κάνει πέρυσι ο Στέφανος, όταν είχε κερδίσει τον Μεντβέντεφ στο Σινσινάτι. Δείγμα λοιπόν, ότι το rivalry συνεχίζει να... σιγοβράζει.

Ο Μεντβέντεφ έχει πραγματοποιήσει μία αν μη τι άλλο εξαιρετική σεζόν με πέντε κερδισμένους τίτλους. Πέρα από τη Ρώμη, κατέκτησε επίσης το Masters στο Μαϊάμι, αλλά και τα τουρνουά σε Ντουμπάι (ATP 500), Ρότερνταμ (ATP 500) και Ντόχα (ATP 250). Επίσης, έφτασε ως στον τελικό στο US Open, στο Masters του Ιντιαν Γουέλς και στο τουρνουά του Πεκίνου (ATP 500). Αξιοπρόσεκτη ήταν η πορεία του και στο Wimbledon, όπου προχώρησε μέχρι τα ημιτελικά.

Το φετινό ρεκόρ του Μεντβέντεφ είναι 63-14, ενώ είναι αήττητος σε indoor hard επιφάνειες με 8-0. Συνολικά, σε σκληρές επιφάνειες μετράει φέτος 46-8. Αντίστοιχα, ο Τσιτσιπάς έχει ρεκόρ 48-20, 8-2 σε indoor hard και 27-11 συνολικά σε σκληρά κορτ.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε ως τον ημιτελικό στη Βιέννη, επικρατώντας διαδοχικά των Τιμ, Μάχατς και Γκόγιο. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον 25χρονο Κροάτη, που συμμετείχε στη διοργάνωση με wild card, κέρδισε με 7-6, 7-5 σε σχεδόν δύο ώρες.

Σαφώς πιο δύσκολο ήταν το μονοπάτι του Μεντβέντεφ, ο οποίος απέκλεισε κατά σειρά τους Φιλς (Νο. 38), Ντιμιτρόφ (Νο. 17) και Κατσάνοφ (Νο. 16) . Μάλιστα, στον δεύτερο και τον τρίτο γύρο χρειάστηκε τρία σετ για να κερδίσει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Στέφανος έχει κερδίσει δύο από τις τρεις αναμετρήσεις του με τον Μεντβέντεφ σε indoor hard. Πιο πρόσφατη στα περσινό Nitto ATP Finals, σε ένα επικό ματς που κρίθηκε στα τρία σετ με δύο tiebreak. Θεωρητικά πάντως, ο Μεντβέντεφ πλεονεκτεί στις σκληρές επιφάνειες έναντι του Τσιτσιπά, ο οποίος πριν έρθει στη Βιέννη είχε ρεκόρ 6-7 στα τελευταία 13 παιχνίδια του.

Ο Στέφανος βέβαια, από την Αμβέρσα και μετά έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοση και την ψυχολογία του, επομένως δεν είναι χαμένος από χέρι σήμερα, όπως μαρτυρούν οι αποδόσεις, που δίνουν γκράντε φαβορί τον Μεντβέντεφ κάτω από το 1.35. Στο 2.40 το ενδεχόμενο να κερδίσουν και οι δύο παίκτες από ένα σετ. Αν βγάλουμε στην άκρη τα Grand Slam, σε οκτώ αναμετρήσεις τους στο παρελθόν, τις πέντε φορές παίχθηκαν τρία σετ για να κριθεί ο νικητής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντανίλ Μεντβέντεφ – Στέφανος Τσιτσιπάς: Και οι δύο παίκτες να κερδίσουν σετ (απόδοση 2.40), 15:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ