TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Τένις: Αντέχει ο Τζόκοβιτς στην πίεση του Φριτζ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς Ⓒ 2023 JOHN MINCHILLO/ ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά τον προημιτελικό του US Open ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Τέιλορ Φριτζ.

Με έπαθλο μία θέση στα ημιτελικά Νόβακ Τζόκοβιτς και Τέιλορ Φριτζ ρίχνονται στη μάχη του US Open (20:15 Eurosport 1, Live από το SPORT24).

Εξαιρετικές εμφανίσεις και για τους δύο, με τον Σέρβο να έχει ξεπεράσει με επιτυχία την πρόκληση του 3ου γύρου, όταν βρέθηκε πίσω με 2 σετ στην αναμέτρησή του με αντίπαλο τον Λάσλο Τζέρε.

Η πρόκριση ήρθε για τον Τζόκοβιτς, στην πρώτη του ολική ανατροπή στη διοργάνωση από το 2011 και πλέον ο Σέρβος αισιοδοξεί ότι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και το ιστορικό 24ο Grand Slam καριέρας.

Αντίπαλός του ο φορμαρισμένος Τέιλορ Φριτζ. O Αμερικανός των δύο τροπαίων φέτος, εντυπωσιάζει στα κορτ της Νέας Υόρκης. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης και μάλιστα χωρίς απώλεια σετ, με τελευταίο θύμα του, τον Ντομινίκ Στρίκερ, τον άνθρωπο που απέκλεισε στον 2ο γύρο τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Τέιλορ Φριτζ έχουν τεθεί αντιμέτωποι επτά φορές. O Σέρβος έχει επικρατήσει σε όλες!

Προγνωστικά στοιχήματος

Με την πορεία του μέχρι τώρα στη διοργάνωση ο Φριτζ δείχνει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στο Σέρβο. Θα προσπαθήσει να παίξει γρήγορα, να μειώσει το χρόνο αντίδρασης του "Νόλε", θα πάρει ρίσκο στα χτυπήματά του, θα παίξει με τις γραμμές, δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν θέλει να… γκρεμίσει το τείχος. Ο Σέρβος βρίσκει τρόπους και γυρίζει υπέρ του ματς… χαμένα. Μπορεί να δυσκολευτεί, μπορεί να χάσει σετ, αλλά η πρόκριση εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φριτζ - Τζόκοβιτς: 1-3 σετ (απόδοση 3.50) 20:15
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ