DAILY BET

Προγνωστικά Super League: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με 3.40, στον Βόλο με 3.30 ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά Super League: ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με 3.40, στον Βόλο με 3.30 ο Παναθηναϊκός
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Με μπροστάρη τον Παλάσιος ο Παναθηναϊκός στο Βόλο, υποχρέωση νίκης για την ΑΕΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων», με πληγωμένο εγωισμό ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης»

Η αγωνία κορυφώνεται στα playoffs της Stoiximan Super League, με τις ιδιαίτερα κομβικές αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής. Πρώτο χρονικά στο πρόγραμμα της Τετάρτης το ματς του Πανθεσσαλικού ανάμεσα σε Βόλο και Παναθηναϊκό (18:00).

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν τα κατάφερε στο 90λεπτο με τον Άρη και οι ελπίδες της για την 5η θέση μειώθηκαν δραματικά. Ηττήθηκε 0-3 και πλέον βρίσκεται στο -4 από το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι πάντως άξια συγχαρητηρίων και μόνο που κατάφερε να μπει στα playoffs. To στοίχημα της σεζόν κερδίθηκε και αναζητείται κίνητρο για τη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» με τεράστιο τρίποντο από την Τούμπα. Προηγήθηκε με τον Μπερνάρ στο πρώτο μέρος και δέχθηκε την ισοφάριση στο 85' από τον Αουγκούστο. Κατάφερε ωστόσο να ανασυνταχθεί και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις να επικρατήσει 2-1 του ΠΑΟΚ.

Νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή, όπου υπερτερεί στην ισοβαθμία με την ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του δεν έχουν ωστόσο περιθώριο για απώλειες, ειδικά από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Υποψιασμένοι πλέον οι «πράσινοι» στο Πανθεσσαλικό, μετά το εντός 0-0 με τον Βόλο στον πρώτο γύρο των playoffs.

Απογοητευμένοι οι γηπεδούχοι, στα ύψη η ψυχολογία του Παναθηναϊκού που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα εννέα πιο πρόσφατα παιχνίδια του!

Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & να σκοράρει ο Παλάσιος σε απόδοση 3.30 στη Stoiximan.

Άρης και Ολυμπιακός συγκρούονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 19:00. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν άλμα Ευρώπης με το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό, καθώς κυριάρχησαν στο χορτάρι μέχρι το τελικό 3-0 επί του Βόλου. Ο Νταρίντα έδωσε το προβάδισμα στο 27' και ο Καμαρά «καθάρισε» με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος για το +4 του Άρη στη μάχη της 5ης θέσης.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή είχε μια σεζόν κατώτερη του αναμενομένου, ωστόσο πλέον προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Απαλλαγμένος από το άγχος ο Άρης, μπορεί να παίξει ρόλο ρυθμιστή στη συνέχεια.

Οριστικά νοκ άουτ από την διεκδίκηση του τίτλου τέθηκε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα με σκορ 1-3 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, ισοφάρισαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, εντούτοις δεν είχαν τον τρόπο να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Και δέχθηκαν δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, για να γραφτεί ο πικρός επίλογος της αναμέτρησης. Ταβάνι πλέον για την ομάδα του Ανιγκό η 3η θέση, σε μια σεζόν μάλλον απογοητευτική σε γενικές γραμμές.

Με αλλαγές στην ενδεκάδα και τους Μασούρα, Ανδρούτσο, Βρουσάι να διεκδικούν φανέλα βασικού αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ανεβασμένος ο Άρης, απογοητευμένος ο Ολυμπιακός, σε μια αναμέτρηση που έχει προϋποθέσεις για καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 7,5 κόρνερ σε απόδοση 3.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

Με το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:00) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Τετάρτης. Η ΑΕΚ δίνει σκληρή μάχη με τον Παναθηναϊκό για τον τίτλο. Υστερεί στην ισοβαθμία και δεν έχει περιθώριο για απώλειες, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.

Η ψυχολογία ωστόσο είναι στα ύψη για την ομάδα του Αλμέιδα, που πέρασε θριαμβευτικά από το «Γ. Καραϊσκάκης» στο 3-1 επί του Ολυμπιακού. Πραγματοποιώντας ένα ονειρικό φινάλε, σκοράροντας τα τέρματα της νίκης στο 82' με τον Λιβάι και στις καθυστερήσεις με τον Μάνταλο. Επιτακτική ωστόσο η ανάγκη για τους τρεις βαθμούς κόντρα και στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει πλέον ταβάνι την 3η θέση, καθώς βρίσκεται στο -3 από τον Ολυμπιακό. Μετά τις ήττες από τους Πειραιώτες και την ΑΕΚ ξέσπασε στο Βόλο (4-2), όμως έχασε τρίτο σερί ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε με τον Αουγκούστο, ωστόσο ο Ιωαννίδης με πέναλτι στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 1-2 στην Τούμπα.

Ο βασικός στόχος πλέον είναι το Κύπελλο, όπου αντιμετωπίζει στον τελικό την Ένωση, προηγουμένως όμως καλείται να βρει ρυθμό και ψυχολογία μέσα από τα playoffs.

Η ΑΕΚ έρχεται με φόρα σε αυτό το ντέρμπι, είναι όμως και αυτή που έχει το «πρέπει» της νίκης. Ο ΠΑΟΚ στον αντίποδα θέλει να γυρίσει τον διακόπτη για να ζεστάνει σιγά σιγά τις μηχανές του για το Κύπελλο.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 1,5 γκολ 2ο ημίχρονο & Over 4,5 κάρτες σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

H Premier League στην EON TV μέσω… Stoiximan!

Τα πιο συναρπαστικά Playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται, η μάχη για την κορυφή της Premier League κορυφώνεται (με το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ)και η Ευρωλίγκα μπαίνει στην τελική ευθεία με τα Playoffs και το Final-4 του Κάουνας.

Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται “καυτές” και η Stoiximan έρχεται με μία σούπερ αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας να φέρει στην τηλεόρασή σου και στο κινητό σου τα πιο μεγάλα derby σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

Πώς; Με δώρο* όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο EON της NOVA!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “NOVA”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ