Προγνωστικά Στοιχήματος: “Τριπλέτα” από Serie A και La Liga σε απόδοση 5.98!

Παιχνίδι με αγορές από την Ιταλία και την Ισπανία κάνει το Freetips247.com με αγορές σε αποδόσεις έως και 5.98!
Η τριάδα του Freetips247.com από τα ματς της Δευτέρας (31/3) από Serie A και La Liga σε συνολική απόδοση 5.98!
Βερόνα – Πάρμα (Under 2.5)
Έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Βερόνα ήταν N/G, με την ομάδα του Πάολο Ζανέτι έπειτα από δύο σερί ήττες να επικρατεί με 1-0 εκτός έδρας της Ουντινέζε χάρη σε γκολ του Ντούντα στο 72΄. Από την άλλη πλευρά η Πάρμα έχει μόλις μια νίκη στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. Το σύνολο του Κριστιάν Κίβου προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Τορίνο και Μόντσα. Καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας παίζει η Βερόνα, όμως την ίδια στιγμή η Πάρμα «χωλαίνει» στις εξορμήσεις της. Περιμένουμε ένα ματς που μπορεί να κριθεί σε λεπτομέρειες και εκ τούτου θα στραφούμε στο Under.
Λάτσιο – Τορίνο (1)
Μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη Λάτσιο, όταν επικράτησε στο «Σαν Σίρο» της Μίλαν με 2-1. Οι «Λατσιάλι» συνετρίβησαν με 5-0 από την Μπολόνια δεχόμενοι τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι υποχώρησαν στην έβδομη θέση της Serie Α. Στον αντίποδα, η Τορίνο βρίσκεται στην 11η θέση και δείχνει να έχει ξεμείνει από στόχους. Η ομάδα του Πάολο Βανόλι είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς έχοντας σημειώσει σε αυτό το διάστημα τρεις νίκες. Στην πιο πρόσφατη χρονικά αναμέτρηση η Τορίνο επιβλήθηκε με 1-0 της Έμπολι. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα υπέρ της Λάτσιο που θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην ανεβασμένη πλην όμως αδιάφορη Τορίνο.
Θέλτα – Λας Πάλμας (G/G)
H Θέλτα διεύρυνε το αήττητο σερί της για έκτο παιχνίδι υπερισχύοντας εκτός έδρας με 1-0 της Βαγιαδολίδ. Έτσι αναρριχήθηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Λας Πάλμας είναι προτελευταία, όμως ελπίζει πως θα μπορέσει να διατηρηθεί στην κατηγορία έχοντας διαφορά δύο βαθμών σε σχέση με την 17η Αλαβές. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ωστόσο οι «Νησιώτες» να θυμηθούν τον καλό εαυτό τους, καθώς έχουν συμπληρώσει 10 ματς δίχως «τρίποντο». Επιτυχία για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ η ισοπαλία (2-2) με την Αλαβές αφού πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Με εξαίρεση το παιχνίδι του πρώτου γύρου, τα 12 προηγούμενα παιχνίδια από το 2011 ανεξαρτήτως έδρας ανέδειξαν Over και G/G. Θεωρούμε πως λόγω του τρόπου παιχνιδιού των δύο ομάδων θα επαναληφθεί το συγκεκριμένο στατιστικό.
Συνοπτικά η τριάδα:
- Βερόνα – Πάρμα (Under 2.5) 1.75
- Λάτσιο – Τορίνο (1) 1.87
- Θέλτα – Λας Πάλμας (G/G) 1.83
Απόδοση τριάδας: 5.98
* Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία στοιχήματος με ψαγμένα προγνωστικά σε σούπερ αποδόσεις αλλά και έναν απόλυτο οδηγό για τις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.