FULLBET

Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα από τα Super Cup Ελλάδας και Ευρώπης

INTIME SPORTS / ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Προτάσεις για τα Super Cup Ελλάδας και Ευρώπης.

Από τις σημερινές αναλύσεις αγώνων του κουπονιού ξεχωρίσαμε τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – ΟΦΗ και Παρί Σεν Ζερμέν – Άστον Βίλα. Αν οι επιλογές παιχθούν σε δυάδα, η συνολική απόδοση είναι 2,84.

ΑΕΚ – ΟΦΗ

*Παγκρήτιο (26.240 θ., Ηράκλειο). Οι δύο ομάδες έχουν λάβει από 8.200 εισιτήρια.

Ονειρική η πρώτη σεζόν του Νίκολιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή και να πανηγυρίσει ένα πανάξιο πρωτάθλημα, μόλις στη δεύτερη χρονιά του νέου ιδιοκτήτη. Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε μάλιστα νέο συμβόλαιο έως το 2029 στην αρχή του καλοκαιριού, με την ΑΕΚ να εξασφαλίζει παράλληλα θέση στα πλέι οφ του Champions League, όπου έχει και αρκετά βατό αντίπαλο, τη Λέφσκι Σόφιας ή την Καϊράτ, δίνοντας μετά από μία εβδομάδα το πρώτο ματς. Μεταγραφικά πωλήθηκε ο Πινέδα στην Μοντερέι για 8.000.000, αλλά έκανε κάποιες σημαντικές προσθήκες, σχεδόν όλες στα χαφ, όπου υπήρξαν και οι περισσότερες αποχωρήσεις. Ξεχωρίζει ο διεθνής Κροάτης Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), μαζί με τους Καϊρίνεν (Σπάρτα Πράγας), Βιτάλις (Γκιορ) και τον εξτρέμ Ζούμπκοφ. Προβλημάτισε η υποχρεωτικότητα για δύο νέους (U22) στο Super Cup σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, εξ ου και απέκτησε τον στόπερ Αλεξίου από την Ίντερ. Στο τελευταίο φιλικό κέρδισε 4-0 την Καλλιθέα.

Σε ανάλογα επίπεδα κινήθηκε και η περσινή χρονιά του ΟΦΗ. Έγινε πραγματικότητα το όνειρο του συλλόγου για έναν τίτλο μετά από δεκαετίες. Η ομάδα του Κόντη κατέκτησε παλικαρίσια το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας αποκλείσει νωρίτερα την ΑΕΚ και στον τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μία επιτυχία που του εξασφάλισε και την παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του, κατ’ ελάχιστον στο Conference, αλλά σε πρώτη φάση έχει προκριθεί απευθείας στα πλέι οφ του Europa League, την ερχόμενη εβδομάδα αναμετράται με μία εκ των Μακάμπι Τ. Αβίβ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Λίγες αλλά σημαντικές οι προσθήκες, των Μπουχαλάκη (μέσος), Σιέλη (στόπερ), Νικολάου (στόπερ), Αϊτόρ (εξτρέμ), άπαντες γνώριμοι. Απώλεια ο επιθετικός Σαλσίδο που δεν έχει αντικατασταθεί ακόμα. Προβληματική εικόνα στα φιλικά, στο τελευταίο έχασε 2-1 από την Βίλεμ. Τραυματίας ο μπακ Γκονζάλεθ.

Τι παίζουμε; Σε απολύτως λογικά πλαίσια ο φαβοριτισμός της ΑΕΚ. Δεν πρόκειται να πάρει εξάλλου καθόλου αψήφιστα το ματς του Σούπερ Καπ, διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θέλει κάθε τίτλο που διεκδικεί και θα παραταχθεί με το καλύτερο δυνατό σύνολο. Πρώτο επίσημο της χρονιάς, όμως έδειξε στα φιλικά της ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ενώ ο ΟΦΗ θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο.

(20.00) ΑΕΚ – ΟΦΗ 1 (1,60)

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

*Ρεντ Μπουλ Αρένα (30.000 θ.), Σάλτσμπουργκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκινάει τα επίσημα της σεζόν με δύο Σούπερ Καπ. Πρώτα το ευρωπαϊκό και την Κυριακή με τη Λανς για το εγχώριο. Ξεκίνησε και πέρσι με το ευρωπαϊκό και το κατέκτησε απέναντι στην Τότεναμ, με μια ουρανοκατέβατη νίκη που ήρθε στα πέναλτι κι αφού ισοφάρισε στο 86’ και 94’ με τους Λι και Ράμος, τους δύο παίκτες της που αποχώρησαν φέτος από την ομάδα. Νέα αποκτήματα δύο διεθνείς, ο αριστερός μπακ Ντιν (Αστον Βίλα) και ο μεσοεπιθετικός Ακλιούς (Μονακό) και είναι πολύ κοντά στον Φεράν Τόρες. Ξεκίνησε την προετοιμασία πριν περίπου δέκα ημέρες με άπειρους διεθνείς απόντες. Με πολλά πιτσιρίκια και μόνο τους Κβαρατσκέλια, Πάτσο, Σαφόνοφ και Μαγιουλού από γνωστούς έχασε στο πρώτο φιλικό με 3-0 στη Μαγιόρκα χωρίς να δείξει τίποτα. Με περίπου ίδιες επιλογές το Σάββατο στο Γκέτεμποργκ με τη Μάντσεστερ Γ. ήταν βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα κι έφερε 1-1. Σκόρερ ο νεαρός Σενεγαλέζος ακραίος Μπάιγ (2’), ισοφαρίστηκε στο 32’. Μπήκαν αλλαγές για μισή ώρα ο αρχηγός Μαρκίνιος και οι Πορτογάλοι Ν. Μέντες, Βιτίνια, Νέβες και τώρα αναμένεται να παίξουν παραπάνω. Ισως πάρει τα πρώτα του λεπτά και ο Ακλιούς. Αντίθετα αργούν και θα επανέρθουν από Δευτέρα οι Ντεμπελέ, Ντουέ, Μπαρκολά, Ζαΐρ Εμερί, Λ. Ερναντέζ, Χακίμι, Ρουΐς, Ντιν και θα είναι παρακινδυνευμένο να ρισκάρουν.

Η Άστον Βίλα έχει αρκετές διαφορές από την περσινή ομάδα στη νέα σεζόν, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στηριχτεί στο μαγικό ραβδί του Ουνάι Έμερι. Τερμάτισε 4η στην Πρέμιερ Λιγκ, ετοιμάζεται να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτοχος του Γιουρόπα. Σημαντικές οι αποχωρήσεις του Ρότζερς (με 138 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι), του Τίμελανς (με 41 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτετν) και του Ντίνιε στην Παρί που είναι και η πιο πρόσφατη. Παράλληλα ο Κόνσα είναι πιθανό να πουληθεί στην Άρσεναλ, ενώ για τον γκολκίπερ Μαρτίνες είχε ενδιαφερθεί έντονα μέχρι πρότινος η Γιουβέντους. Από την άλλη πλευρά πήρε δανεικό τον Γκαρνάτσο από την Τσέλσι, ενώ οι καλύτερες μεταγραφές που έκανε είναι του Ελβετού μεσοεπιθετικού Μανζάμπι από τη Φράιμπουργκ που έλαμψε στο Μουντιάλ, του στόπερ Σισέ από την αυστριακή Λασκ και του μέσου Ζοάο Γκόμες από τη Γουλβς. Αγωνιστικά έχει εκτός τους τραυματίες Μανζάμπι, όπως και τον μέσο Ονάνα, ενώ είναι αμφίβολοι οι Γκαρνάτσο, Μαρτίνες, ΜακΓκιν, Κόνσα και Γουάτκινς. Οι τρεις τελευταίοι δεν έπαιξαν σε κανένα φιλικό, ενώ στο τελευταίο με την Μπάγερν, στο οποίο η Βίλλα ηττήθηκε 2-1, ο Έμερι χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς στο βασικό σχήμα χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, με σχηματισμό 4-4-2. Δεν αποκλείεται και στο πρώτο μεγάλο ματς της χρονιάς να παρουσιαστεί με αρκετές βασικές απουσίες, αλλά ακόμη και αν το αποφύγει, αρκετοί παίκτες της δεν είναι έτοιμοι στο 100%.

Τι παίζουμε; Ανέτοιμες όπως είναι φυσικό και οι δύο ομάδες. Η Παρί συνήθως τα πηγαίνει καλά σε τελικούς και βρίσκει τρόπο να κερδίζει αλλά τώρα θα κατεβάσει μια ενδεκάδα που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό δεύτερη ομάδα. Η Βίλα γενικά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, έχει εμπειρία από σημαντικά παιχνίδια. Αξιοσημείωτο πως τα έξι φιλικά της ήρθαν Over 2,5. Ούτως ή άλλως δεν περιμένουμε κλειστό παιχνίδι αφού και οι δύο το κυνηγάνε. Σε ίδιες αποδόσεις άσος και G/G, προτιμότερο το δεύτερο.

(22.00) ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Goal – Goal (1,78)

Για ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ σήμερα, όπως και Over 2,5 Goal (και όχι μόνο) κάντε κλικ στο fullbet.gr.

Το μενού μας έχει καθημερινά και Live Bet στο κανάλι μας στο Telegram (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ