ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ζόρικο τεστ για την Μπόκα, ποντάρισμα στο 2.02

Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Μπόκα
Ο Χόρχε Αλμιρόν στον πάγκο της Μπόκα © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς προσπαθεί να ανέβει και να βρεθεί στον σωστό δρόμο, ωστόσο απόψε δίνει ύπουλη δοκιμασία απέναντι στην Τίγκρε στο Μπομπονέρα. Ποντάρισμα στο 2.02.

Η Μπόκα Τζούνιορς περνάει δύσκολα, είναι δεδομένο και φαίνεται αυτό. Ψάχνεται ο Αλμιρόν, ψάχνεται και όλη η ομάδα μαζί του. Υπάρχουν αναλαμπές, υπάρχουν οι στιγμές εκείνες που πιστεύουν άπαντες πως γυρνάει το χαρτί, αλλά κάπου χάνεται πάλι η μπάλα. Στο Copa Libertadores είναι οριακή η κατάσταση, παρότι δείχνει φαβορί για να προκριθεί από τους ομίλους. Έχασε μεσοβδόμαδα στην Κολομβία από τη Ντεπορτίβο Περέιρα με 1-0 και είναι υποχρεωμένη να πάρει το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Κόλο Κόλο στο Μπομπονέρα για να ξεμπερδέψει από την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων. Στο πρωτάθλημα μετράει δύο σερί νίκες μετά από την ήττα στο superclasico με τη Ρίβερ (1-0 στο 98’), κέρδισε την Μπελγράνο 2-0, υπέταξε και την Αρχεντίνος Τζούνιορς 1-0 σ’ ένα αρκετά δύσκολο ματς. Ο Αλμιρόν ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε σχηματισμό και πρόσωπα απόψε.

Απέναντί της η Μπόκα βρίσκει την Τίγκρε. Πολύ σκληρή ομάδα, μπορεί να κάνει άνω-κάτω το ματς από το πουθενά. Δεν είναι στην καλύτερή της φάση, μετράει 0-3-1 στην τελευταία τετράδα αγώνων, δύο σερί ισοπαλίες με 0-0 μάλιστα. Κόλλησε και με την Τολίμα μεσοβδόμαδα εντός έδρας στο Sudamericana και τώρα οφείλει να πάρει τα δύο επόμενα παιχνίδια ώστε να μην τη νοιάζει, τι θα κάνουν οι υπόλοιποι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόκα θέλει τη νίκη για να μείνει ψηλά στην ειδική βαθμολογία και να μην κινδυνεύει με απώλεια των θέσεων του Copa Libertadores, το 2.00 και κάτι ψιλά του άσου μοιάζει δελεαστικό, αλλά δεν μας εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, είναι και η αντίπαλος που το κάνει πιο ζόρικο το ζήτημα. Η Τίγκρε του Μαρτίνες είναι ύπουλη και επικίνδυνη ομάδα, δεν μπορείς να τη λυγίσεις πάντα εύκολα και αυτή την περίοδο ψάχνει και αυτή τρόπο να σηκώσει ανάστημα. Στον διπλασιασμό το Χ ημίχρονο. Ας βγάλουν άκρη μετά την ανάπαυλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Τίγκρε: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.02), 01:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ